Anamaria Ferentz a revenit în România după 14 ani! Cum arată viața ei alături de iubitul cu șapte copii

Anamaria Ferentz a revenit în România după 14 ani! Cum arată viața ei alături de iubitul cu șapte copii

Ramona Jurubita

Ajunsă la 48 de ani, Anamaria Ferentz își trăiește visul american. A plecat în Statele Unite ale Americii în urmă cu 14 ani și i-a plăcut atât de mult, încât a decis să rămână acolo. Acum este stabilită în Oregon și locuiește la casă, alături de iubitul ei american și de cei șapte copii ai acestuia.

Din 2021, de când formează un cuplu cu afaceristul Douglas, a intrat și în rolul de mamă, care i se potrivește de minune. Este foarte fericită că poate să aibă grijă de copiii iubitului său, care este mai mare cu 11 ani și a mai fost căsătorit înainte. Din relațiile lui anterioare au rezultat șapte copii, de care vedeta se ocupă cu mare grijă, fiindcă îi face plăcere.

„Acum sunt într-o relație și cred că ați văzut, am șapte copii. Norocul meu a fost că întotdeauna am avut așa un magnet la copii, ca să zic. Și mi-au plăcut copiii foarte mult. Copiii simt. Tu poți să păcălești pe oricine în viața asta, dar nu păcălești animalele și copiii. Copiii simt dacă îi iubești sau dacă îți plac sau nu îți plac. Au simțit din prima secundă și avem o relație foarte frumoasă. Sunt drăguți, le gătesc pentru că eu gătesc pentru mine foarte sănătos, nu pot să le dau lor cartofi prăjiți.”, a declarat Anamaria Ferentz în emisiunea Vorbește lumea”.

Pentru că a revenit în țară după 14 ani petrecuți peste hotare, a primit invitații la mai multe emisiuni, iar una dintre ele a fost „La Măruță”, de la PRO TV. Acolo a vorbit cu realizatorul despre bucuria de a fi mamă și despre secretul energiei sale debordante și al tinereții fără bătrânețe. Deși are 48 de ani, arată la fel de bine ca la 20!

„Faci șapte copii și ești tânăr forever! Face altul și tu îi crești!”, a glumit ea.

Anamaria Ferentz la masa unui restaurant, alături de partenerul ei american, Douglas
Anamaria Ferentz alături de partenerul ei american, Douglas

În cadrul aceleiași emisiuni, cântăreața a dezvăluit și adevăratul motiv pentru care a ales să părăsească România în urmă cu 14 ani. Nu a dorit faimă și bani, ci un trai liniștit, departe de agitația de aici.

„Nu avem o fermă de animale, cine să mai aibă grijă și de ele că avem o căruță de copii. Vrem să avem măcar un ponei, o vacă, o capră, nu să tăiem, ci să stea acolo, fericiți. (…) Eu m-am dus în America să nu cânt, nu m-am dus să visez la cai verzi pe pereți, să devin vedetă la Hollywood, m-am dus să trăiesc o viață normală, fără paparazzi. (…)

Am plecat să trăiesc o viață de om normal, să am o relație. (…) Am plecat în 2010, nu aveam pe nimeni, nu aveam prieteni. (…) Am și cântat, românii de acolo când au auzit că sunt acolo am cântat, toată America am cunoscut-o, cântând la comunitatea românească. (…) Apoi, ca să mă susțin financiar, am intrat în imobiliare, îmi place mult domeniul ăsta, a fost ok. Acolo trebuie să faci o școală, așa ai licență.”, a mai zis ea la televizor.

Actualul partener i-a adus împlinirea care îi lipsea

Anamaria Ferentz este extrem de împlinită în această etapă a vieții sale și îi este recunoscătoare partenerului său, care o susține în tot ce face. A găsit, în sfârșit, liniștea de care avea nevoie, după mulți ani petrecuți în lumina reflectoarelor.

„Doug este un om pe care l-aș dori oricui. Să ai un partener așa, care să creadă în tine mai mult decât crezi tu și să te susțină, nu neapărat financiar, ci emoțional, sufletește.

Ne-am cunoscut prin niște prieteni comuni, ei aveau afaceri împreună. (…) E cu 11 ani mai mare decât mine, are șapte copii din două căsătorii anterioare și sunt tare drăguți. Sunt trei fete, sunt mari, la colegii, la casele lor, și ceilalți patru băieți au între 11 și 15 ani, sunt foarte drăguți. (…)

De sărbători suntem întotdeauna cu șapte copii. Pe 8 mai facem trei ani de când suntem împreună, el este un om senzațional, el ar vrea să vină în România, dar nu a avut cum în perioada asta.”, i-a mărturisit ea lui Cătălin Măruță.

Anamaria Ferentz alături de partenerul ei la petrecerea de Anul Nou

Și-ar fi dorit să devină mamă

Artista nu a reușit până la această vârstă să devină mamă biologică, dar nici nu mai încearcă, fiindcă este mulțumită de ce i-a oferit destinul. Chiar dacă nu are un copil născut de ea, în viața ei sunt acum șapte suflete, de care are grijă ca și cum ar fi ale ei.
A recunoscut însă că și-ar fi dorit să aducă pe lume trei copii și că acesta era visul ei dintotdeauna.

„Am avut dintotdeauna instinctul ăsta matern. Mi-am dorit foarte mult să devin mamă, dar nu mai e momentul, nu mai e cazul. Șapte sunt de ajuns! (...) Mi-am dorit întotdeauna. Am crezut că o să am trei, minim. Întotdeauna mi-am dorit copii. Dar n-a fost niciodată momentul potrivit, pentru că am fost ocupată cu cariera sau n-a fost omul potrivit lângă mine și am considerat că nu e momentul…Și momentul a tot trecut, până când am zis că nu mai e momentul.”, a mărturisit ea în emisiunea „Vorbește lumea”.

În prezent, Anamaria Ferentz nu se mai gândește la pierderi și neîmpliniri, ci se bucură din plin de toate câștigurile de care a avut parte de când s-a mutat peste hotare.

Denisa Tănase a vorbit sincer despre prima căsnicie: „Au fost multe măști și-n prima căsnicie”

Surse foto: Instagram, InstagramFacebook

Surse articol: YoutubeYoutubeLibertatea

Articolul urmator
Cum arată acum viața lui Michael J. Fox, după ce a primit diagnosticul crunt de Parkinson
Cum arată acum viața lui Michael J. Fox, după ce a primit diagnosticul crunt de Parkinson
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.