Ana Odagiu și Conrad Mericoffer trăiesc o poveste discretă de iubire: „Cred că important este să fim împreună...”

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer trăiesc o poveste discretă de iubire: „Cred că important este să fim împreună...”
Ramona Jurubita

Ana Odagiu (37 de ani) și Conrad Mericoffer (34 de ani) formează un cuplu din august 2022, iar în septembrie s-au afișat pentru prima dată împreună la un eveniment monden. Relația lor a debutat cu pași timizi, fiindcă amândoi au trecut prin despărțiri dureroase și nu își doreau să repete experiența neplăcută.

În prezent, se numără printre cele mai admirate cupluri din showbiz-ul românesc, fiindcă își sunt alături la bine și la greu, indiferent de situațiile prin care trec. Amândoi sunt actori, așa că le este ușor să se organizeze când au un program încărcat, cu multe spectacole sau filmări. El a jucat în ultimii ani în seriale de succes de pe Antena 1, printre care se numără „Fructul oprit”, „Sacrificiul” și „Adela”, iar ea se axează pe teatru și face parte din piese precum „O moștenire și doi nepoți”, „Prieteni la cuțite” și „Soț de vânzare”.

Deși sunt obișnuiți cu lumina reflectoarelor, au ales să păstreze discreția și să nu vorbească prea mult sau prea des despre povestea lor de dragoste. În puținele interviuri acordate, artista a oferit câteva detalii despre debutul iubirii lor, dar și despre motivele de la care pornesc discuțiile mai aprinse între ei.

În galeria foto vei găsi informații interesante despre relația pe care o are Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu.

Au ezitat să vorbească despre iubirea lor când erau la început Vezi galeria foto » Ana Odagiu: „Am așteptări mari...” Conrad Mericoffer a fost căsătorit cu o altă actriță celebră

Surse foto: InstagramInstagramInstagramInstagramInstagram, Youtube, InstagramInstagram

Surse articol: SpynewsBziAvantajeAntenastarsLibertateaFanatikKfeteleSpynewsClickVivaWowbiz

Articolul urmator
Ana Baniciu este însărcinată cu primul copil
Ana Baniciu este însărcinată cu primul copil
Ce personaj ai fi într-o poveste cu zâne?
Incepe quiz
Ce personaj ai fi într-o poveste cu zâne?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.