Anastasia Ursu, copila care la numai 4 ani știe peste 800 de poezii, i-a topit pe jurații "Românii au Talent" cu replicile savuroase și talentul ei

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Anastasia Ursu, în vârstă de patru ani și trei luni, este cea mai mică participantă de până acum din sezonul 11 al emisiunii "Românii au talent". Micuța cu bucle aurii și zâmbet cuceritor i-a impresionat enorm pe jurați. Fetița a avut un număr inedit în fața telespectatorilor și i-a vrăjit pe toți cu naturalețea și talentul său actoricesc.

Copila, foarte dezinvoltă pentru vârsta sa, a avut o prestație impecabilă. Anastasia Ursu a recitat câteva poezii grele de reținut și a mărturisit că a început să memoreze încă de la vârsta de un an, iar în prezent știe nu mai puțin de 800 de texte. Vezi cum au reacționat jurații de la "Românii au talent", dar și ce verdict a primit micuța din partea lor, în galeria foto!

Surse articol: Impact / Fanatik / DCNews

Sursa foto principală: Captură YouTube

"Eu nu am talent, eu am pasiune"

"Eu nu am talent, eu am pasiune"

Încă de când a pășit în culisele "Românii au talent", Anastasia Ursu a fost determinată să obțină patru de "DA" din partea juraților, ceea ce a și reușit. Deși la prima vedere mulți se așteptau să prezinte un număr muzical, micuța i-a luat pe toți prin surprindere când a mărturisit că are o pasiune inedită: poezia. Anastasia Ursu știe peste 800 de poezii și are o dicție și o expresivitate incredibile. Cu multă incredere în ea, fetița a reușit să cucerească pe toată lumea doar cu un singur zâmbet.

"Mă numesc Anastasia Ursu. Eu nu am talent, eu am pasiune. Pasiunea mea este să recit poezii. Știu multe, dar pe canalul meu de YouTube am 800. N-aveam nici un an când spuneam poezii. Eram mică, mică", a povestit concurenta.

Sursa foto: Captură YouTube

Citește și: Totul despre Filip Cioc, băiețelul care a impresionat până la lacrimi juriul de la "Românii au Talent" și a primit primul Golden Buzz al sezonul 11

Prestație impecabilă

Prestație impecabilă

Micuța a ales să recite două poezii pe scena de la "Românii au talent", iar modul cum a pronunțat fiecare cuvânt, dar și talentul său actoricesc înnăscut, i-a fascinat pe jurați. Prima poezie aleasă a avut și o încărcătură emoțională, reflectând probleme cu care se confruntă multe familii din zilele noastre. Versurile celei de-a doua, însă, s-au apropiat mai mult de vârsta sa fragedă. În orice caz, ambele au evidențiat capacitatea incredibilă a fetiței de a memora versuri.

Sursa foto: Captură YouTube

Florin Călinescu și Anastasia Ursu, replici savuroase

Florin Călinescu și Anastasia Ursu, replici savuroase

Florin Călinescu a apreciat prestația fetiței, însă a ținut să puncteze că poeziile alese au fost, poate, ușor nepotrivite pentru vâsta ei. "Toate tragediile din poezia spusă de tine nu aparțin vârstei tale. Tu trebuie să te bucuri de tine, de familia ta, de copilărie, de joacă. Și sunt un miliard de poezii potrivite vârstei tale", a comentat Florin Călinescu. 

Anastasia Ursu i-a oferit câteva replici copioase actorului. "Florin, ce, te-ai emoționat de poezii? Ai știut că am să vin? Te-ai emoționat? Zi! Florin, ești foarte drăguț", a spus fetița. 

Sursa foto: Captură YouTube

Alexandra Dinu, uimită de alegerea versurilor

Alexandra Dinu, uimită de alegerea versurilor

Alexandra Dinu a întărit ideea expusă de Florin Călinescu și anume faptul că alegerea versurilor nu a fost una inspirată. Cu toate acestea, vedeta a admirat talentul fetiței, dar și faptul că nu a avut emoții pe scenă.

"Când vezi o fetiță de patru ani recitând poezii cu o încărcătură emoțională atât de mare, sincer, nu știi la ce să te gândești mai întâi. Să remarci capacitatea ei de a reține textul sau să te întrebi dacă e alegerea potrivită pentru vârsta ei. De aceea, cred că este responsabilitatea noastră să îi ajutăm în alegerea textelor și a mesajelor pe care le stransmit. Sunt atâtea poezii cu cățeluși, pisici pe care le poți spune doar la vârsta asta. Alea grele mai pot aștepta câțiva ani", a spus Alexandra Dinu, în cadrul emisiunii. 

Sursa foto: Captură YouTube

Surse foto: Captura YouTube

Articolul urmator Selma Blair despre dependența de alcool, care a durat zeci de ani, începând de la numai 7 ani: "Nu știu dacă aș fi supraviețuit copilăriei fără alcoolism"

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.