Anca Serea a fost nominalizată la Digital Diva of the Year. Unde o poți vota

Anca Serea a fost nominalizată la Digital Diva of the Year. Unde o poți vota

Redactor Andreea Baluteanu

Dacă ne vei întreba care este prototipul nostru de supereroină al zilei de azi, nu îți vom indica cu degetul către fictivele Wonder Woman, Bat Girl sau Supergirl, ci către un simbol mult mai palpabil al puterilor unei femei. Mămică a cinci copii minunați, autoare de blog, persoană publică, ambasadoare a unor fundații de caritate: după noi, nu mai lipsește nimic din portofoliul unei supereroine. Nu ai ghicit încă despre cine e vorba? De nimeni alta decât Anca Serea.

Frumoasa vedetă ne încântă cu aparițiile ei publice, ne oferă sfaturi pe site-ul voios.ro și ne cucerește cu simplitatea și bunătatea ei pe conturile de socializare Instagram și Facebook. Nu e de mirare că Anca Sînă Serea a fost nominalizată în cadrul premiilor Digital Divas la categoria The Digital Diva of The Year, alături de alte nume mari, precum Ana Morodan, Alina Ceușan, Andreea Raicu, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Andreea Esca, Alina Tănasă și Diana Enciu și Roxana Voloșeniuc.

Anca Serea

Sursă foto: Instagram

Ce o recomandă pe Anca Serea pentru titlul de „diva” din spațiul virtual? Chiar mărturisirea ei, ce debordează de sinceritatea și umanitatea pentru care este recunoscută: „Digital Divas este un eveniment ce reușește în fiecare an să alăture nume importante, care au avut un impact asupra comunității de fashion și beauty din România. Deși nu m-am considerat niciodată o divă în adevăratul sens al cuvântului și nici nu sunt extrem de implicată în mediul digital, m-am simțit norocoasă și recunoscătoare să mă regăsesc pe lista de nominalizări de anul acesta, alături de alte femei deosebite. Credința mea de bază este să fiu un om bun și să fac cât mai mult bine. Nu pot decât să sper ca această nominalizare să mă ajute într-un fel să pot face și mai mult bine.

Mulțumesc pe această cale tuturor celor care au crezut în mine precum și celor care cred în continuare și aleg să mă voteze. Puteți accesa lista celor nominalizați chiar aici http://vote.evensys.ro/ro/subscribe/ și prin completarea adresei de e-mail veți primi instrucțiunile necesare finalizării procesului de votare.”

După ce i-ai citit declarația oferită în exclusivitate pentru DivaHair, suntem sigure că înțelegi perfect de ce o iubim atât de tare. Prin urmare, noi îți propunem să o descoperi pe Anca și altfel decât în emisiunile și reclamele TV sau în instantaneele glossy din reviste și din mediul online. Fă o vizită pe voios.ro: fie că ești sau nu mămică, te vei regăsi în poveștile de pe blog-ul deținut de „o mamă, cinci copii și un cățel”, în stilul cald și în sfaturile oferite din inimă.

Iar dacă vrei să ne urmezi recomandarea de Dive și ai de gând să o susții pe Anca Sînă Serea la categoria The Digital Diva of The Year, oferă-i un vot aici. Grăbește-te, voturile mai pot fi exprimate doar până duminică, 15 aprilie, ora 23.59.

Anca Serea

Sursă foto: Instagram

Despre Digital Divas

Digital Divas e una dintre cele mai importante gale din România, ce omagiază prezența în online, eforturile și reușitele bloggerilor de modă și frumusețe. Cea de-a șasea ediție va avea loc pe 24 aprilie, în incinta superbului Palat Bragadiru, unul dintre cele mai frumoase locuri din București, acolo unde vedetele se vor întrece în glamour și strălucire.

Noi îi ținem pumnii strânși Ancăi Serea! Tu cine îți dorești să câștige în cadrul Digital Divas?

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Laura Cosoi a împlinit 41 de ani! Unde a ales să-și serbeze aniversarea și ce surpriză i-a făcut soțul ei
Laura Cosoi a împlinit 41 de ani! Unde a ales să-și serbeze aniversarea și ce surpriză i-a făcut soțul ei
Ce fel de diva de pe covorul rosu esti?
Incepe quiz
Ce fel de diva de pe covorul rosu esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.