Anca Țurcașiu, declarată moartă la naștere. Vezi ce a salvat-o!

Cristina Gherghina

Anca Țurcașiu este o artistă extrem de apreciată și un adevărat model feminin, de aceea ne-ar fi greu să ne imaginăm o lume fără ea. Frumoasa actriță a povestit despre primul miracol din viața ei care este strâns legat de existența sa.

Artista a povestit că a fost născută prematur, la doar 7 luni, de o mamă cu plancenta previa (afecțiune în care placenta crește în partea inferioară a uterului și poate acoperi total sau parțial deschiderea colului uterin), iar viața amândurora a fost pusă în pericol la acea vreme. 

anca turcasiu

Sursă foto: Facebook 

Artista a mai spus faptul că a fost declarată moartă la naștere, iar în momentul în care asistentele se pregăteau să-i arunce trupul ”neînsuflețit”, a început să plângă. A fost salvarea ei și momentul când Dumnezeu i-a dat șansa la viață. O viață pe care acum o trăiește din plin.

„Întotdeauna am avut o relaţie specială cu Dumnezeu pentru că, pe timpul sarcinii, mama mea se ruga la statuia Sfântului Anton din Catredala Sfântului Iosif. Noi suntem ortodocşi, dar pentru că ea lucra vizavi de Spitalul Stundenţesc şi era aproape de Catredală, mergea acolo, la catolici, şi se ruga în fiecare marţi. Mi-a transmis şi mie, cu timpul, această linişte pe care ţi-o dă locul acela special. Am început să mă duc acolo de copil. Eu sunt născută la 7 luni, cu un kilogram şi nouă sute de grame, cu probleme. Au crezut că am murit la naştere. În drum spre vestita găleată am ţipat. Şi asta mă face să fiu determinată, să mă gândesc că totuşi cineva acolo acolo Sus m-a iubit, m-a lăsat să trăiesc şi chiar să fac ceva, să las în urma mea ceva. Iar locul acela este al sufletului meu. Nu mă duc la nicio altă biserică. Mai intru la Elefterie, pentru că am un părinte cu care mă mai sfătuiesc. La Catedrala Sfântul Iosif nu vorbesc cu nimeni de acolo, doar cu Cel de Sus. De câte ori am ocazia, în cursul săptămânii mă duc, marţea, nu contează ora, nu contează dimineaţa, seara, stau la slujbe împreună cu toţi catolicii. Este o pace cu care pleci, de nepovestit în cuvinte”, a delcarat Anca Ţurcaşiu pentru revista “Taifasuri”.

Articolul urmator Mai știi că s-au iubit? Ce a declarat Gheorghe Gheorghiu despre relația cu Anca Țurcașiu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.