Anca Serea, mai sinceră ca niciodată cu ocazia aniversării de 46 de ani a soțului ei! A vorbit fără ocolișuri despre viața lor aproape perfectă

Anca Serea, mai sinceră ca niciodată cu ocazia aniversării de 46 de ani a soțului ei! A vorbit fără ocolișuri despre viața lor aproape perfectă

Ramona Jurubita

Adrian Sînă a împlinit frumoasa vârstă de 46 de ani pe 18 aprilie 2023, iar acesta a fost un motiv de sărbătoare în familia lor numeroasă. Deși mulți artiști organizează doar petreceri fastuoase când își aniversează nașterea, cântărețul a dovedit că este excepția de la regulă. Artistul a ales de această dată liniștea și relaxarea alături de cei dragi.

Soția sa, Anca Sînă Serea a dat din casă și le-a povestit jurnaliștilor de la WOWbiz cum a decurs petrecerea organizată acasă. Se pare că anii care s-au scurs i-au făcut pe cei doi parteneri să se maturizeze și să își dea seama care sunt lucrurile cu adevărat importante. Dacă în trecut se bucurau și ei de cadouri, acum percep totul diferit.

„Noi nu prea mai ținem cont de lucrurile materiale pentru că nu mai sunt importante deloc. Am ajuns la maturitatea aceasta și știm că lucrurile materiale nu sunt atât de importante pe cât par ele. Am ales să petrecem în familie în prima parte a zilei, am avut o masă bogată cu vreo 12 membrii ai familiei, iar apoi am plecat la un SPA, unde am avut parte de un masaj de cuplu de vreo 90 de minute și apoi am mers la cină împreună. Când am venit acasă am mai stat cu copii și cam așa s-a desfășurat ziua de naștere. A fost exact ce și-a dorit Adrian.”, a dezvăluit Anca Serea, pentru WOWbiz.

În prezent, se simt împliniți doar pentru că se au unul pe altul și pentru că toți cei din familie sunt sănătoși. Când vine vorba de cadouri, nimic nu poate egala cele șase comori pe care le au acasă.

„Copiii sunt cu siguranță cele mai frumoase cadouri pe care le-am făcut, atât pentru el, cât și pentru mine. Sunt cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit și eu și el de la viață.”, a declarat pentru aceeași sursă.

Cei doi soți au făcut împreună patru copii (Noah, Ava, Moise și Leah), iar Anca Serea mai are doi, din relația cu afaceristul Filip Poplingher (Sarah și David). Vedeta a dezvăluit, în cadrul aceluiași interviu, că nimic nu se compară cu anii trăiți alături de roadele iubirii lor. Iată ce a mai zis:

Este clar că cele mai importante lecții pe care le-am învățat sunt cele legate de iubirea infinită, de răbdare și de generozitate.
Copiii sunt cele mai bune exemple atunci când vine vorba de a fi buni în viață și de asemenea lecția cu răbdare. Practic, la copii timpul are o altă valoare.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

Au o familie numeroasă, iar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Cei doi se descurcă de minune când vine vorba de împărțirea sarcinilor și nu uită niciodată de ei. Înainte de a fi părinți, sunt oameni, așa că timpul liber este investit aproape în totalitate în dezvoltarea lor personală. Ambii au trecut de 40 de ani, Adrian Sînă se apropie chiar de 50, dar asta nu înseamnă că nu se mai îngrijesc la fel ca pe vremea când nu aveau copii. În cadrul aceluiași interviu acordat pentru WOWbiz, Anca Serea a oferit și câteva sfaturi pentru toate mamele din România:

„Pentru mămicile din România, în primul rând le-aș sfătui să aibă grijă mare de sănătatea lor. Le-aș sfătui să nu uite și de dânsele. Apoi ar fi faptul că nu este nicio rușine să strige după ajutor atunci când au nevoie și când se simt prea obosite sau depășite. Al treilea sfat ar fi să investim în noi indiferent de numărul copiilor pe care îl avem. Nu trebuie să uităm să învățăm lucruri noi.”

Deși în ochii multora par familia perfectă, au și ei momente în care se ceartă, mai ales când au păreri diferite. Totuși, au găsit de fiecare dată calea spre împăcare, iar astăzi sunt mai împliniți ca niciodată.

„Foarte des, chiar. (n.r. se ceartă) În bula magică de iubire suntem, dar oamenii se mai ceartă, se mai împacă. Câteva zile, categoric. (n.r. au stat fără să vorbească) Doar că el vorbește cu mine, eu nu vorbesc cu el. Ne șicanăm. Ne mai șicanăm uneori, dar este clar că după o anumită vreme mai intervin idei care nu sunt chiar cap în cap, conform așteptărilor lui sau așteptărilor mele. Uneori, da, este nevoie de timp, este nevoie de timp și de spațiu.”, a mărturisit Anca Serea, potrivit Ego.

Adrian Sînă și Anca Serea au dovedit în nenumărate rânduri că sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din lumea mondenă. De mai bine de un deceniu, artistul își serbează fiecare aniversare alături de soția sa.

Ce dramă a trăit Florentina Fântânaru când a împlinit 37 de ani: „Au fost momente foarte intense, foarte dure”

Surse foto: Instagram

Surse articol: WowbizSpynewsEgo

Articolul urmator
Ar ierta Alina Laufer infidelitatea soțului ei? Vedeta a vorbit sincer despre acest subiect
Ar ierta Alina Laufer infidelitatea soțului ei? Vedeta a vorbit sincer despre acest subiect
Vrei să știi cum va arăta viața ta peste 10 ani? Fă testul acesta și afli răspunsul în mai puțin de 1 minut!
Incepe quiz
Vrei să știi cum va arăta viața ta peste 10 ani? Fă testul acesta și afli răspunsul în mai puțin de 1 minut!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.