Andi Vasluianu, în rol de tătic: cum s-a simţit la naşterea fetiţei sale

Andi Vasluianu, în rol de tătic: cum s-a simţit la naşterea fetiţei sale

Eugenia Dinescu, redactor

Naşterea naturală este un moment magic în viaţa oricărei femei care alege să aducă pe lume un copil, însă nu trebuie să fie o experienţă pe care să o trăiască de una singură. Prezenţa tatălui în sala de naşteri este o practică tot mai întâlnită în clinicile de specialitate, datorită sprijinului emoţional pe care i-l oferă mamei.

Dintre persoanele publice autohtone, actorul Andi Vasluianu este unul dintre tăticii care s-a putut convinge de importanţa pe care prezenţa lui a avut-o în momentul naşterii. Actorul a dezvăluit cum a simţit această experienţă într-un clip video emoţionant pentru platforma NasteNatural.ro, unde apare alături de soţia sa.

Din iulie 2013, Andi este cel mai fericit tătic. Soţia sa, Laura Fierăscu, a adus pe lume primul copil al cuplului, pe Maia. Perioada sarcinii, mărturiseşte Andi, a reprezentat un moment care i-a apropiat şi mai mult, când relaţia lor se afla încă la început: „Ne-am apropiat foarte mult în cele 9 luni”, a dezvăluit el.

Laura descrie momentul venirii pe lume a Maiei drept „momentul de a deveni familie”, un lucru pe care cunoscutul actor din „Hârtia va fi albastră” îl oglindeşte complet: „Acolo s-a întâmplat unirea dintre mine şi Laura... cea reală”, spune el.
Chiar dacă Laura nu şi-a dorit iniţial ca Andi să fie prezent la momentul venirii pe lume a Maiei, circumstanţele i-au adus pe amândoi în sala de naşteri. Acest lucru s-a dovedit a fi benefic, pentru că experienţa a reuşit să creeze o legătură şi mai puternică între tinerii părinţi: „Eu chiar simt că noi am născut împreună”, a mărturisit frumoasa mămică.

Nici Andi, nici Laura nu-şi pot ascunde emoţiile pe care amintirea naşterii fetiţei lor le-o produce. Urmăreşte şi tu clipul video şi vezi cum experienţa naşterii naturale poate să sudeze o familie!

Tu ai alege să naşti natural? Spune-ne părerea ta în secţiunea dedicată comentariilor!

Surse foto: hepta.ro, facebook.com

Articolul urmator
Sore Mihalache și tatăl fetiței sale s-au despărțit, după opt ani de relație
Sore Mihalache și tatăl fetiței sale s-au despărțit, după opt ani de relație

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.