Andreea Antonescu despre perioada Andre: "Câștigam aproximativ un apartament pe lună!” Ce s-a putut întâmpla cu banii făcuți

Alida Enache

Cu siguranță că și tu îți aduci aminte de minunata perioadă "Andre"! Andreea Bălan și Andreea Antonescu erau doar două adolescente în 1998, atunci când au înființat trupa. Piesele lor au cucerit topurile din România la vremea aceea, dar asta nu înseamnă că nu mai auzim și la momentul actual prin cluburi "Lasă-mă papa la mare" sau "Prima iubire".

Andreea Antonescu, ajunsă acum la 39 de ani, se poate lăuda cu o carieră de succes în care excelează de mai bine de 25 de ani. Aceasta a cucerit publicul încă de la bun început cu vocea ei minunată și cu aparițiile sale extravagante care nu ar putea lăsa pe nimeni indiferent. Nu degeaba este una dintre cele mai râvnite artiste de la noi din țară!

Andreea Bălan și Andreea Antonescu pe vreme când erau în AndreSursa foto: Facebook

Solista s-a bucurat de faimă și bani încă dintotdeauna, însă, atunci când trupa ”Andre” era pe val, ea nu știa cum să-și gestioneze finanțele și astfel a avut parte și de pierderi, după cum a menționat aceasta. Suma lunară pe care o încasa era impresionantă și reprezintă contravaloarea unui apartament.

„I-am investit (n.r “banii”) în ce consideram că reprezintă familie în perioada aceea! (…) Vrei să știi dacă i-am pierdut? Da, i-am pierdut! Nu mi-au plăcut vreodată întrebările legate de partea financiară (…) Erau perioade în care câștigam aproximativ un apartament pe lună!”, a povestit cântăreața pentru Cancan.ro.

Andreea Antonescu face un selfieSursa foto: Facebook

De altfel, în 2002, Andreea Antonescu a câștigat o sumă considerabilă în urma unui pictorial pentru o revistă de adulți. Ea a rămas în istoria Playboy România ca fiind vedeta care a încasat cei mai mulți bani pentru un pictorial, mai exact 30.000 de euro. La vremea aceea, cântăreața a negociat o sumă de trei ori mai mare decât Loredana Groza, Andreea Mantea și Andreea Bănică. Ediția respectivă s-a vândut în 100.000 de exemplare.

Printre numeroșii ei fani se numără chiar și Sienna, fiica cântăreței. Fetița, în vârstă de 10 ani, a descoperit la un moment dat revista în care mama ei apărea dezbrăcată, iar reacția sa a fost de-a dreptul amuzantă, după cum a povestit artista.

“Sienna nu m-a întrebat vreodată despre episodul ăla (…) Când m-am întors acasă, undeva pe la unsprezece noaptea, era un mare tărăboi la mine în casă (…) era un circ mare între mama și Sienna și nu înțelegeam ce se întâmplă, și mama alerga după Sienna cu o rochiță (…) ,copilul meu fiind dezbrăcat de tot în noaptea sfântă de Crăciun (…) Mi-a zis (n.r. “mama”): “Păi da, a văzut revista Playboy cu tine (…) și vrea să fie ca tine, dezbrăcată!”, a mărturisit vedeta.

Andreea Antonescu și Sienna cu codițe colorateSursa foto: Facebook

Cântăreața a mai dezvăluit că cea care a susținut-o cel mai mult în acea perioadă a fost chiar mama ei.

“Mama a fost prima care m-a susținut (…) Mama era foarte fericită, m-a sunat în momentul în care s-a lansat revista Playboy (…) și mi-a zis: „Andreea, când vii în Galați îmi aduci o revistă, pentru că aici în Galați e sold out! Și bunicul meu îmi amintesc (…) se uita așa prin revistă, îți dai seama vreo trei zile nu am putut să dau ochii cu bunicul meu și fratele meu era oripilat și l-a întrebat: „Moșulică, tu te uiți la Andreea?” (…) Îți dai seama, dacă și bunicul meu s-a uitat…”, a mai declarat solista.

Andreea Antonescu s-a născut în Galați pe 7 septembrie 1982 într-o familie modestă cu un tată inginer și o mamă învățătoare. Ea a început să participe la concursuri și festivaluri de muzică încă de la șase ani, iar la vârsta de 12 a lansat primul ei album, „Din vina ta”.

Citește și: Boala serioasă de care suferă Andreea Antonescu. O face să bea și 10 litri de apă pe zi!

Surse articol: Cancan, Showblitz, Click

Sursa foto principală: Facebook

Articolul urmator Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.