Andreea Bălan a devenit mamă pentru a doua oară

Andreea Bălan a devenit mamă pentru a doua oară

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Anunțase cu 5 zile în urmă că are luni programată operația de cezariană prin care va aduce pe lume cel de-al doilea copil al său. Iar astăzi minunea s-a întâmplat. Andreea Bălan a ajuns la spital luni dimineața, încărcată cu mari emoții, și a devenit mămică la scurt timp după internare. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 zileee si vineee Bebe Clara Abia astept! #39weekspregnant

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

„Sunt foarte pregătită, ştiu la ce să mă aştept, dar am emoţii, chiar dacă am mai trecut prin asta. Vreau să fiu sănătoasă, să fie totul în regulă, să văd că este bine. M-am îmbrăcat aşa pentru că este ultima burtică. M-am îmbrăcat mulat. Aia mică mi-a spus să-i aduc ciocolată şi bomboane. Şi eu i-am spus. Fetiţă? Iar ea a spus băiat. George va asista la naştere de afară, de pe un geam. Nu va fi în interior” - declarare artista în vârstă de 34 de ani celor de la Spynews zilele trecute.

Vedeta a devenit tot mamă de fetiță și de această dată: „O să o cheme Clara Maria. Este un nume scurt, frumos. Și o să o cheme Burcea-Bălan, în loc de Bălan-Burcea. O să fim o familie cu patru nume diferite”.

După eșecul relației tumultoase cu Keo, viața cântăreței a intrat pe un făgaș normal. Andreea Bălan este o soție și o mămică extrem de împlinită: este căsătorită cu actorul George Burcea din luna martie 2017, cei doi având împreună o fetiță, Ella, care a venit pe lume în anul 2016. Andreea și George au reșit să țină chipul ei secret până când micuța a împlinit doi anișori, în octombrie 2018.

Articolul urmator
Ella Maya a împlinit șase ani. Cum au serbat-o Andreea Bălan și George Burcea
Ella Maya a împlinit șase ani. Cum au serbat-o Andreea Bălan și George Burcea
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii
Incepe quiz
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.