Andreea Marin revine pe sticlă! Cu ce televiziune de top a semnat fosta Zână a Surprizelor

Cristina Gherghina

Veste mare în televiziune! Începând cu data de 20 octombrie, telespectatorii vor avea ocazia să o vadă pe Andreea Marin care va reveni pe sticlă cu ocazia lansării celui mai nou show de la Antena 1, emisiunea Antitalent.

Gazda emisiunii va fi nimeni altul decât Dan Bittman și va putea fi urmărită în fiecare duminică, de la ora 21:00, iar Andreea Marin va fi invitatul special în prima ediție al emisiunii de umor.

”Cu Dan am făcut echipă bună dintotdeauna. A fost o surpriză plăcută să văd că el este gazda emisiunii. E un profesionist, este jovial, deschis și relaxat. Este omul cu care faci echipă având încredere că nu vei simți stresul unei producții TV de amploare”, a declarat Andreea.

andreea marin

Sursă foto: Facebook

Antitalent este primul show de televiziune din România de acest gen în cadrul căreia vor fi momente de stand-up, gag-uri, sketch-uri și parodii, iar invitatul special de duminică le promite telespectatorilor că vor avea parte de o mulțime de surprize plăcute.

”Surpriza întregii emisiuni este umorul, condimentat cu muzică bună și dans, cu povestiri savuroase, genul de emisiune în care ești și actor, intri în pielea unor personaje, așadar nu e chiar o ipostază în care sa apar des. Deși mă scoate din cotidian și este o provocare, îmi face plăcere, pentru că este o joacă frumoasă. Chiar dacă emisiunea se numește Antitalent, pentru că este o parodie de la un capăt la altul, de fapt, veți descoperi mulți oameni talentați care pun umărul la realizarea ei", a adăugat Andreea Marin.

Surse foto: Facebook

Articolul urmator Iubitul Andreei Marin dă din casă! Care este adevărata Zână a Surprizelor, în intimitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.