Anthony Bourdain a murit la 61 de ani! Celebrul bucătar s-a sinucis

Anthony Bourdain a murit la 61 de ani! Celebrul bucătar s-a sinucis

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

UPDATE 29 septembrie: O nouă biografie neautorizată a lui Anthony Bourdain, care s-a sinucis în anul 2018, urmează să fie lansată în ziua de 11 octombrie 2022. Aceasta cuprinde și mesajele text pe care celebrul bucătar le-ar fi schimbat cu fosta soție, Ottavia Busia-Bourdain, dar și cu iubita sa de atunci, actrița Asia Argento (47 ani), cu câteva zile înainte de a-și lua viața.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anthony Bourdain Fan Club (@anthonybourdainfanclub)

"Și eu îmi urăsc fanii. Urăsc să fiu faimos. Îmi urăsc meseria. Mă simt singur și trăiesc într-o incertitudine constantă", i-a scris el fostei soții, care i-a fost aproape din anul 2007 până în 2016. Cei doi au rămas în relații bune chiar și după ce s-au despărțit.

Din păcate, legătura pe care o avea cu iubita sa de atunci, Asia Argento, nu era atât de înfloritoare precum și-ar fi dorit, dimpotrivă. Actrița încerca să se despartă de el, sătulă fiind de comportamentul lui extrem de posesiv.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F5 da Folha (@sitef5)

"Sunt bine", i-a scrie el artistei Asia Argento, după ce a văzut o fotografie în care aceasta dansa cu un reporter francez în holul Hotelului de Russie din Roma. Bucătarul a fost deranjat de faptul că partenera sa a petrecut timp cu un alt bărbat în același hotel în care obișnuiau să meargă împreună.

"Nu sunt răutăcios. Nu sunt gelos că ai fost cu un alt bărbat. Nu sunt stăpânul tău. Tu ești liberă. Așa cum am spus. Așa cum am promis. Așa cum am vrut să spun cu adevărat. Dar ai fost neglijentă. Ai fost nechibzuită cu inima mea. Cu viața mea.", a mai adăugat el, iar răspunsul ei a fost "Nu mai suport asta". Imediat după, Asia Argento s-a despărțit de Anthony Bourdain.

Totuși, starul american nu s-a oprit din a-i trimite mesaje actriței. În ultimul lor schimb de replici, Anthony a scris: "Pot să fac ceva?", la care ea a răspuns: "Nu mă mai bate la cap". Apoi, el a răspuns cu un simplu "OK".

Fratele lui Anthony, Christopher, nu are o părere tocmai bună despre biografia neautorizată a bucătarului. El a declarat pentru NYT că: "Fiecare lucru pe care îl scrie despre relațiile și interacțiunile din familia noastră, atât în copilărie, cât și ca adulți, a fost fabricat sau a fost total greșit".

Biografia se numește "Down and Out in Paradise: The Life of Anthony Bourdain" și este scrisă de jurnalistul Charles Leerhsen.

Amintim și că mama lui Anthony Bourdain, Gladys Bourdain, a murit la vârsta de 85 de ani, în anul 2020.

-----------

Știrea inițială

O veste tragică a lovit astăzi întreaga lume: Anthony Bourdain, celebru bucătar, scriitor și realizator de emisiuni TV a murit la 61 de ani. Chef-ul se afla în Franța pentru a filma un episod al seriei sale premiate CNN "Parts Unknown". A fost găsit fără suflare în camera sa de hotel după ce Eric Ripert, bucătar francez și prieten apropiat al acestuia, a anunțat că nu mai reușește să dea de el.

Decesul lui Bourdain a fost confirmat și de CNN: „Cu uriașă tristețe putem confirma moartea prietenului și colegului nostru, Anthony Bourdain. Dragostea lui de aventură, noi prieteni, alimente fine și băutură și poveștile sale remarcabile despre lume l-au transformat într-un narator cu un condei unic. Talentul său nu a încetat niciodată să ne uimească și ne va fi foartedor de el. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către  fiica sa și familia în acest moment incredibil de dificil".

Surse foto: Getty

Surse articol: Justjared

Articolul urmator
Marc Anthony se pregătește să devină tată pentru a 7-a oară! Tânăra lui soție este de vârsta celorlalți copii ai artistului
Marc Anthony se pregătește să devină tată pentru a 7-a oară! Tânăra lui soție este de vârsta celorlalți copii ai artistului
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.