Antonia și Smiley, împreună! Cum au reacționat fanii

Antonia și Smiley, împreună! Cum au reacționat fanii

Redactor Divahair.ro

Smiley si Antonia, surprinși într-o ipostază care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată! Însuși artistul a fost cel care a postat ieri, pe contul lui de Facebook, fotografia care a pus pe toată lumea pe jar.

Poza ca poza, dar descrierea ei, făcută de Smiley, este cea care a stârnit reacții care mai de care mai puternice în rândul fanilor!

Smiley si Antonia

Sursa foto: Facebook

„Mâna sus cine n-ar vrea să fie privit așa de Antonia.la.la” – este textul care însoțește poza în care cea mai frumoasă femeie din România îl privește extrem de concentrată pe Smiley, sorbindu-i cuvintele din gură.

 „Adevarul este ca Antonia este o femeie foarte frumoasă, trebuie să recunoaștem. Si are un farmec aparte în privire . Iar viața ei privată nu ne privește. Cine suntem noi sa judecăm? Concluzia este că această poza este foarte reușită. Si daca as fi bărbat mi-ar face o deosebită plăcere să fiu privit în acest mod„. – spune o utilizatoare Facebook. „Iti place nu?? Trebuie sa recunoastem ca e una dintre cele mai frumoase mame.”, „Foarte frumoasă Antonia, dar și tu Smiley ești un bărbat superb”, „De o așa femeie te poți îndrăgosti instant!”, „Tu vezi ce privire pierdută are?”, „O femeie frumoasă cu o privire sexy”, ” Frumoasă și pare naturală, ceea ce mai rar găsim” – sunt numai o mică parte din comentariile lăsate de fani la poza cu pricina.

Oare partenerii celor doi, Alex Velea si Gina, ce or zice de această ipostază?

Până acum, fotografia a strâns aproape 2000 de like-uri si circa 100 de comentarii, care mai de care mai ingenioase. 

Articolul urmator
Cum este Smiley în rolul de tătic. Gina Pistol l-a dat de gol
Cum este Smiley în rolul de tătic. Gina Pistol l-a dat de gol
Sunteti meniti sa ramaneti impreuna?
Incepe quiz
Sunteti meniti sa ramaneti impreuna?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.