Anunț de la palatul Buckingham: prințesa este însărcinată!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

UPDATE 9 februarie: 

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank au devenit părinții unui băiețel astăzi, 9 februarie, a confirmat Palatul Buckingham.

Declarația oficială sună astfel: „Alteța Sa Regală, Prințesa Eugenie, a născut în siguranță de un fiu astăzi, 9 februarie 2021, la ora 08:55 la Spitalul Portland. Jack Brooksbank era prezent. Bebelușul cântărește 3.629 kg.

„Regina, ducele de Edinburgh, ducele de York, Sarah, ducesa de York și domnul și doamna George Brooksbank au fost informați și sunt încântați de veste.

„Acesta este primul copil al prințesei Eugenie și Jack Brooksbank, Ducele de York și Sarah, primul nepot al Ducesei de York, și al nouălea strănepot pentru Regină și Ducele de Edinburgh. Alteța Sa Regală și copilul ei se simt bine. "

----

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank așteaptă primul lor copil, a anunțat Palatul Buckingham în această dimineață. Cuplul, care s-a căsătorit în octombrie 2018, așteaptă copilul la începutul anului 2021.

Sursa foto Instagram

Regina și ducele de Edinburgh sunt „încântați de știri”, potrivit unei declarații de la Palatul Buckingham.
Părinții lui Eugenie, prințul Andrew și Sarah Ferguson, și părinții lui Jack sunt, de asemenea, încântați de perspectiva de a deveni bunicii.

Sursa foto Instagram


Acesta va fi primul nepot pentru prințul Andrew și ducesa de York. Fiica lor mai mare, prințesa Beatrice, s-a căsătorit cu dezvoltatorul imobiliar Edoardo Mapelli Mozzi într-o ceremonie privată la Castelul Windsor în iulie.

Articolul urmator Maria Sharapova este însărcinată cu primul copil. Cum a ales să facă marele anunț

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.