Are sau nu operații estetice Andreea Bălan? Răspunsul vedetei este unul ferm

Are sau nu operații estetice Andreea Bălan? Răspunsul vedetei este unul ferm

Alida Enache

Întrebare, întrebătoare! Cine a făcut-o pe Andreea Bălan așa frumoasă, oare? Celebra cântăreață, în vârstă de 37 de ani, este de o frumusețe aparte, fără doar și poate! Sigur te-ai întrebat măcar o dată dacă este vorba de frumusețe naturală sau de intervenții chirurgicale. Ei bine, Andreea a răspuns la această întrebare în cadrul unui vlog de-al său la care a participat și Amna.

Cele două vedete au pus în aplicare faimosul joc din mediul online ”Am / N-am” și, astfel, fosta nevastă a lui George Burcea a ajuns să facă mărturisiri în legătură cu (eventualele) operații ale ei. După ce Amna (37 ani) a precizat că ea nu are nicio operație estetică, a venit și rândul Andreei Bălan, care a mărturisit că ea are o operație la nas.

Andreea Bălan la masă în oraș în timp ce face cu mănaSursa foto: Facebook

Și acum ce vrei să faci? Era deviație de sept nu?”, a întrebat-o Amna. ”Da! Așa zic toate”, i-a răspuns Andreea Bălan.

De-a lungul timpului, Andreea a fost întrebată de foarte multe ori dacă are operații estetice și care ar fi acelea. Mai mult, artista a mărturisit că începând cu anul 2003, această întrebare care i se punea în permanență devenea deja extrem de enervantă. Astfel că vedeta a refuzat să mai dea curs acestei curiozități, considerând că este vorba de o lipsă totală de respect.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu în tinerețeSursa foto: Facebook

“Această întrebare mi se pune din 2003. Degeaba am explicat că nu am și că fetiţa din André, cu codiţe și fundiţe, a crescut și s-a transformat într-o femeie care folosește anticoncepționale. Întrebările tot au continuat în următorii ani până în ziua de azi. În ultimul timp am decis să nu mai răspund la astfel de întrebări. Mi se pare o totală lipsă de respect să mi se facă inventarul pe nedrept”, a declarat Andreea Bălan în urmă cu mai mulți ani.

Andreea Bălan în vacanță, face un selfieSursa foto: Facebook

În urmă cu mai mult timp, existau speculații în legătură cu operațiile estetice ale cântăreței. În anul 2013, se spunea că Andreea ar fi avut intervenții la nivelul bustului, la nas, la posterior și la pomeți, pe lângă intervențiile la nivelul danturii.

“Se observă atât o modificare a volumului sânilor, cât și a formei acestora. Fapt care sugerează o intervenţie estetică, fie prin implant siliconic, fie prin injectarea de acid hialuronic sau grăsime. În ce priveşte nasul, vârful este vizibil ridicat și nu mai are aceeași lăţime, aripile nazale fiind mai apropiate.”, spunea un medic la acea vreme.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu în tinerețeSursa foto: Facebook

Cu operații estetice la activ sau nu, Andreea Bălan este la fel de minunată și de îndrăgită de public! Cântăreața este recunoscută încă de când făcea parte din trupa André (1998), alături de Andreea Antonescu. Piesa ”Liberă la mare” a rămas un reper al acelei perioade și nu există român care să nu fi fredonat măcar o dată această melodie.

Citește și: Andreea Bălan, mai sinceră ca niciodată! A vorbit despre momentele de cumpănă din viața ei

Surse articol: Substantial, Impact, Ciao

Sursa foto principală: Facebook 

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Andreea Bălan spune "DA" iubirii din nou? Ar avea o relație cu un bărbat mai tânăr cu 9 ani
Andreea Bălan spune "DA" iubirii din nou? Ar avea o relație cu un bărbat mai tânăr cu 9 ani
Test de cuplu: cât de bine vă cunoașteți unul pe celălalt?
Incepe quiz
Test de cuplu: cât de bine vă cunoașteți unul pe celălalt?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.