Bebe Cotimanis, înlocuit de PRO TV, după 25 de ani, cu un uriaș al filmului românesc

Bebe Cotimanis, înlocuit de PRO TV, după 25 de ani, cu un uriaș al filmului românesc

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Bebe Cotimanis a renunțat la colaborarea cu Pro TV, după 25 de ani de carieră, în care ne-a obișnuit cu vocea sa inconfundabilă, ce anunța un nou film, emisiune sau serial. Actorul a fost înlocuit cu un coleg de breaslă, un gigant al filmului românesc și un artist extrem de îndrăgit.

Bebe Cotimanis nu va mai fi vocea din spatele promo-urilor televiziunii, ci un alt actor îi va prelua locul. Este vorba despre Florin Piersic Jr., ce a acceptat provocarea și se va alătura echipei de voiceovers de la Pro TV. Actorul și scriitorul este foarte entuziasmat de propunerea șefilor din trust și consideră că este o oportunitate nouă și neașteptată. Așadar, Florin Piersic Jr. se va auzi foarte des din difuzoarele televizoarelor noastre și va fi unul dintre oamenii a căror voce ne va oferi emoție și entuziasm, ori de câte ori vom auzi de difuzarea unui nou film, episod dintr-o serial sau o ediție a unei emisiuni de divertisment.

O nouă voce la Pro TV

Plecarea lui Bebe Cotimanis de la Pro TV a luat pe toată lumea prin surprindere, însă actorul are un motiv bine întemeiat pentru care a luat această decizie radicală. Bebe Cotimanis nu a fost de acord cu remunerația oferită, astfel că a luat decizia de a se retrage, după 25 de ani de colaborare.

Sursa foto: Captură YouTube

"Plecarea s-a produs din motive economice. Contractele au devenit mai subţiri, iar eu nu am acceptat chestia asta. Pentru că e muncă mea şi o respect. Au încercat să mă ţină, dar la un preţ mai mic.", a mărturisit Bebe Cotimanis pentru paginademedia.ro.

Pe de altă parte, Florin Piersic Jr. este nerăbdător să se alăture echipei de voci de la Pro TV, alături de alte nume cunoscute din lume artistică, George Vintilă și Valentin Teodosiu. 

Sursa foto: Instagram

"Este un moment în care ne reinventăm, indiferent de meseria pe care o avem. Anul acesta a fost şi pentru mine o piatră de încercare, în care am descoperit că pot să fac şi alte lucruri, unele pe care nu mi le imaginasem până acum. Propunerea venită din partea PRO TV a fost neaşteptată şi cred că este un real upgrade (n.r. îmbunătățire) pentru mine. Mi-am folosit vocea, de-a lungul timpului, pe foarte puţine reclame, dar în câteva documentare la care am ajuns să ţin foarte mult şi, recent, în două audio book-uri. Îmi doresc, sincer, să continui în această zonă de poveşti, de lucruri care ar putea aduce în sufletul oamenilor mai multă linişte.

Vreau să aduc o zonă de calm, de evadare din 'jungla' în care trăim: fie că este în clipa în care ajungi acasă, fie că este în trafic când poţi asculta şi poţi evita să te mai enervezi la primul claxon. Pentru mine, această colaborare este o provocare şi abia aştept să văd cum o să mă descurc în noua situaţie.", a spus Florin Piersic Jr., conform impact.ro.

Surse articol: Viva! / Impact.ro / Playtech

Sursa foto principală: Captură YouTube

Surse foto: Instagram, Captura YouTube

Articolul urmator
Totul despre Mihaela Bilic și povestea de iubire pe care a încheiat-o după 13 ani: „Eu nu mai pot să trăiesc nicio secundă așa cum am trăit...”
Totul despre Mihaela Bilic și povestea de iubire pe care a încheiat-o după 13 ani: „Eu nu mai pot să trăiesc nicio secundă așa cum am trăit...”
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.