Benny Hill a bucurat milioane de oameni prin talentul său, dar a sfârșit singur și trist

Alida Enache

A bucurat milioane de oameni prin talentul său, a amuzat generații întregi și le-a adus zâmbetul pe buze chiar și celor bătuți de soartă. Deși a fost adorat de către publicul larg, Benny Hill nu s-a simțit niciodată iubit și chiar a murit singur și trist. Viața sa nu s-a asemănat niciodată cu show-urile de comedie în care obișnuia să apară, ba dimpotrivă, actorul a trăit o adevărată dramă.

Mulți și-l amintesc drept comediantul cu poante extrem de amuzante, uneori duse la extrem, dar adevăratul Benny Hill nu s-a asemănat niciodată cu cel care apărea zi de zi pe micile ecrane. În realitate, star-ul londonez suferea cumplit căci nu se simțea iubit și apreciat și, în plus de asta, trăia cu o continuă fobie de a cheltui bani.

Vedeta nu a reușit niciodată să-și întemeieze o familie, deși și-a dorit nespus de mult asta, iar deseori s-a spus despre el că ar fi atras de bărbați. Acesta a iubit, de fapt, două femei, însă niciuna nu a fost dispusă să-și trăiască tot restul vieții alături de el. Într-un final, dar mult, mult prea devreme, Benny Hill moare, în singurătate și tristețe, la el acasă, pe fotoliul în care obișnuia să-și ducă veacul.

Află din galeria foto tot ce trebuie să știi despre dramele din viața lui Benny Hill!

Citește și: Actorii care nu au mai trăit să-și vadă filmele finale

"Clovnul clasei" Vezi galeria foto » O vedetă americană Un show vulgar și sexist?

Surse foto: Facebook, Facebook

Surse articol: Neatorama, Dailymail, Flashback

Articolul urmator Un bărbat fermecător, dar ghinionist în iubire. Prin ce decepții a trecut Antonio Banderas și ce poveste de viață ascunde

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.