Bianca Brad, mărturisiri sfâșietoare despre viața de după cancer

Bianca Brad, mărturisiri sfâșietoare despre viața de după cancer

Ramona Jurubita

Update 2 noiembrie. De curând, Bianca Brad a mai acordat un interviu în care a dezvăluit și momentul în care a realizat că are cancer și a oferit detalii despre starea ei de atunci. După ce s-a eliberat de secretul apăsător, vedeta a început să vorbească tot mai des și mai deschis despre acest episod negru viața ei. 

„În primul rând, a fost greșeala mea că nu m-am dus la niciun control, și nici nu mă palpam cu atenţie. Și, brusc, într-o noapte din mai 2015, m-am trezit din somn cu dureri infernale la sânul drept. Aveam senzaţia că, din interior spre exterior, mă străpungeau cuţite, săgeţi, ace, aveam niște dureri crunte. Nemaiputând să dorm, am început să caut pe internet de la ce ar putea fi și ce aș putea să fac. Și am descoperit că acest tip de cancer nu dă dureri, decât dacă ajunge în fază terminală. Dar nu înţelegeam cum e posibil, pentru că nu se vedea nimic, nu am avut simptome…”, a mărturisit Bianca Brad într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Bianca Brad zâmbitoare

Sursa foto: Instagram

Acea clipă dureroasă a făcut-o să conștientizeze că trebuie să aibă mai multă grijă de ea ca să poată rămâne puternică pentru copilul ei. Ea și-a dat seama cât de mult a greșit în trecut fiindcă nu și-a acordat suficientă atenție.

„Mi-am spus că, dacă n-am avut grijă de corpul meu și a ajuns aşa, de acum încolo o să am grijă și n-o să-i dau otravă, ci o să-i dau iubire. Știam că va fi o luptă grea, dar voiam să repar răul pe care mi l-am făcut. Nu am fumat, nu am băut, nu am mâncat prostii, dar m-am neglijat din toate punctele de vedere, nu m-am menajat emoţional.”, a adăugat actrița în cadrul interviului.

De asemenea, Bianca Brad a vorbit și despre ușurarea pe care o simte în prezent după ce a ascuns timp de șase ani această povară. Ea nu a vrut să îi sperie pe cei dragi sau să îi încarce cu gânduri negative. A preferat să sufere în tăcere, iar acest lucru s-a transformat într-o greutate mare pentru sufletul ei.

„Nu voiam să încarc pe nimeni cu toată spaima și frica mea și, după șase ani în care am funcţionat sub o presiune fantastică, pentru că nu voiam să se afle, am putut vorbi deschis despre asta. Am simţit că mi s-a luat un munte de pe suflet, era un secret apăsător.”, a mai spus actrița.

Viața Biancăi Brad nu a fost una tocmai ușoară. Aceasta a trecut prin multe încercări de-a lungul timpului, dar a făcut față tuturor provocărilor și a devenit o femeie mai puternică. După ce în 2007 și-a pierdut fiica încă nenăscută din cauza unei malformații la inimă, Bianca a retrăit aceeași durere nemărginită când a aflat o altă veste cumplită.

Secretul cel mai mare al Biancăi Brad care tocmai a ieșit la iveală este faptul că acum șase ani a fost diagnosticată cu cancer la sân. Actrița nu a spus familiei despre diagnosticul crunt, de teamă să nu îi îngrijoreze și să nu le facă mai mult rău.

Bianca Brad înainte de a fi diagnosticată cu cancer

Sursa foto: Facebook

Bianca a vorbit, pentru prima oară, în public despre acest subiect în cadrul unei campanii de prevenție a cancerului, iar apoi la emisiunea de la Prima TV a lui Cristi Brancu. Înainte de apariția publică, actrița a simțit nevoia să îi spună mai întâi mamei despre cele întâmplate ca să nu afle de la televizor, ci direct de la ea.

„Înainte de a-i spune am avut emoții foarte mari, am avut aceleași emoții ca acum 6 ani, când mă gândeam să merg să îi spun. Efectiv, înainte de evenimentul la care am fost invitată, pe tema cancerului și prevenției, înainte de a merge la mama m-a bufnit plânsul, gândindu-mă cum o să reacționeze și cum o să îi fie, dar m-am adunat, i-am expus toată povestea, nu am intrat în detalii foarte mari, i-am spus într-un mod cât mai finuț și necomplicat, foarte pozitiv și optimist. La început nu înțelegea ce vreau să îi spun. I-am spus că am fost invitată să vorbesc într-o campanie, în calitate de fost pacient, și se uita și nu înțelegea. Apoi a făcut ochii mari și mi-a zis: "Bine că nu mi-ai spus!". Mă bucur că mi-am ascultat instinctul. Ar fi trebuit să lupt să o țin pe ea sus, nu doar pe mine!”, a povestit vedeta într-un interviu pentru Click.ro.

Cunoscuta actriță se bucură că nu a spus familiei atunci pentru că i-ar fi încărcat pe toți cu această povară și ar fi stat prea mult cu grija ei. Așa toți cei dragi au stat liniștiți și au primit vestea abia când coșmarul s-a încheiat.

Se simte eliberată că a avut curajul să mărturisească adevărul despre problema de sănătate prin care a trecut și este recunoscătoare că scăpat cu bine. În același timp, actrița este conștientă că boala poate recidiva oricând și că trebuie să își mențină un stil de viață echilibrat.

„Sunt foarte bine! În primul rând a fost o eliberare fantastică faptul că am putut să îi spun mamei și când am vorbit atunci, toate s-au potrivit extraordinar de bine! Am fost efervescentă când am putut să vorbesc la Prima TV despre acest subiect, în emisiunea lui Cristi Brancu. Voi realua terapiile de întreținere, momentan am luat o pauză, le voi face pe cele de prevenție. Oricum mi-am păstrat stilul alimentar.”, a adaugat Bianca pentru cei de la Click.ro.

În cadrul emisiunii de la Prima TV, Bianca a recunoscut că i-a fost greu și s-a simțit singură și  „Pentru mine a fost extrem de greu, este extrem de greu să nu poți să vorbești, mai ales când ai momente grele și nu ai cui să îi vorbești.”

Bianca Brad are un băiat și are o relație extrem de deschisă cu el. A avut puterea să îi spună lui Luca mai devreme ca să îl pregătească pentru ce urma. Fiul Biancăi a aflat chiar înainte de operație ca mama lui suferă de cancer.

„I-am spus și lui înainte de operație, pentru că urma să lipsesc câteva zile și apoi, am stat prin casă după operație două săptămâni cu drena după mine, a fost o perioadă grea după operație.”

Citește și: Eugenia Șerban a învins cancerul de două ori.

Actrița a mărturisit în interviul acordat că îi este dor să își exercite profesia și că se va întoarce, în curând, în lumea televiziunii și a filmului: „Profesinonal îmi doresc foarte mult să revin în televiziune și în film, dar chiar dacă am mai avut propuneri nu am putut, pentru că eu de dimineață până seară lucram să mă vindec, ăsta era jobul meu. Nu am putut să mă implic în proiecte mari!”

Cariera este foarte importantă pentru vedetă, dar a decis să pună sănătatea pe primul plan, așa că se va întoarce în lumina reflectoarelor când se va simți vindecată în totalitate. Bianca Brad a jucat în nenumărate filme și seriale TV, iar lipsa ei este simțită de cei care o apreciază.

 Surse articol: Click.roExclusiv VipCancan.roOKmagazine

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Dana Nălbaru a făcut mărturisiri emoționante despre cea mai neagră perioadă din viața ei: „E greu să fii singur, este foarte greu!”
Dana Nălbaru a făcut mărturisiri emoționante despre cea mai neagră perioadă din viața ei: „E greu să fii singur, este foarte greu!”
Dupa ce motto ar trebui sa te ghidezi in viata?
Incepe quiz
Dupa ce motto ar trebui sa te ghidezi in viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.