Blestemul "Presley" și valul de tragedii care a lovit familia Regelui Rock 'n' Roll-ului

Ramona Jurubita

Elvis Presley a primit titulatura de „Regele Rock 'n' Roll-ului” după ce a uimit pe toată lumea cu talentul său de neegalat. Numele lui complet a fost Elvis Aaron Presley, doar că pe scenă îl folosea în formulă simplificată pentru a fi mai ușor de ținut minte. Dar cine ar putea să uite de o asemenea legendă a culturii muzicale? Cu siguranță și tu ai în minte una din melodiile sale!

Deși a fost extrem de iubit și a avut o carieră impresionantă, viața plină de tragedii nu i-a permis să fie fericit pe deplin. A pierdut mult prea devreme unele dintre cele mai dragi persoane, a suferit din dragoste și a avut un parcurs în viață extrem de controversat. Să fi fost întreaga sa viață și a familiei sale urmărite de un blestem? La câte i s-au întâmplat, am putea crede și asta!

Problemele continuă să îi copleșească pe urmașii lui chiar și la aproape cinci decenii de când el a plecat printre îngeri. În acest articol vei descoperi detalii tulburătoare despre dramele din viața sa, dar și informații despre modul în care a trecut peste fiecare necaz în parte. A fost un om puternic și demn, ca un adevărat „rege”.

Dar mai bine descoperi chiar tu din galeria foto.

Regele Rock 'n' Roll-ului s-a născut într-o familie extrem de săracă Vezi galeria foto » Moartea mamei sale i-a provocat o durere imensă Moartea lui a fost învăluită în mister

Surse foto: FacebookFacebook, Getty, InstagramInstagramInstagramFacebook

Surse articol: LittlethingsGrungeEonlineDailymail

Articolul urmator Un bărbat fermecător, dar ghinionist în iubire. Prin ce decepții a trecut Antonio Banderas și ce poveste de viață ascunde

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.