Brigitte, părăsită de Pastramă? Bărbatul a plecat de acasă și e de negăsit!

Brigitte, părăsită de Pastramă? Bărbatul a plecat de acasă și e de negăsit!

Redactor Divahair.ro

UPDATE 11 noiembrie. Potrivit celor de la antenastars.ro, căsnicia lui Brigitte cu Florin Pastramă a ajuns la final. Decizia a fost luată de Birgitte care a ajuns la capătul puterii din cauza violențelor bărbatului.

”Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie… Nu am de ce să ajut pe nimeni. Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie postat de familia lui, să fie dat la Poliție. Este o situație… printre ce oameni mă aflu? Eu am nevoie de un bărbat care să mă susțină, cu care să clădesc ceva. Dacă am învățat ceva de la Ilie a fost că lucrurile sunt constructive și distructive. Să vii la mine în casă, să le dau bani să îi ajut și în seaara aia să trimită articol să spună că am COVID ca să îmi închidă emisiunea. Eu copilului meu i-am luat un apartament și am vrut să ii iau mobilă. Vorbea cu un anumit Bogdan, să pună să fiu bătută. Asta e familie?”

 

Că scandalurile sunt la ordinea zilei în familia Pastramă, asta nu este o noutate. Cu toate astea, în situația asta nu s-a mai ajuns până acum. După un scandal monstru cu Brigitte, se pare că Florin Pastramă a plecat de acasă fără acte, fără să spună încotro merge și fără telefon la el.

 

De teamă să nu fie din nou bătută de către soț, Brigitte s-a ascuns în baie și nu a mai ieșit pană nu s-a făcut liniște. Când și-a făcut curaj să iasă, nu l-a mai găsit pe acesta în locuintă.

Potrivit Spynews.ro, cuplul plecase la Timișoara pentru câteva zile, iar Brigitte este acum ingrijorată pentru bărbat și nu știe dacă să-i acorde spațiu sau să-l caute. Vedeta își face griji pentru partenerul ei, dar totuși se pregăteste să plece în Capitală fără Florin, alături de cei doi copii ai săi.

Oare un divort e iminent? Nu de alta, dar Brigitte se pare ca -ar fi trezit din betia iubirii: „Nu am știut cine e Florin în realitate și pașii pe care i-am făcut când ne-am cunoscut au fost mai mulți decât ar fi trebui să fac, dar acum lucrăm cu ce avem. L-am cunoscut într-un moment greu. Eu am divorțat de două ori, de tatăl Sarei și de Ilie Năstase. Nu înțeleg de ce aș fi acuzată de ceva, dacă aș divorța a treia oară, dacă ar fi, dar eu nu pot să dau acest răspuns astăzi. Vor veni momente în care toate lucrurile vor ieși la iveală, pentru că adevărul este unul singur”.

Articolul urmator
Încă un nume sonor care a plecat prea devreme dintre noi. Ce dramă a ascuns Lorena Rojas
Încă un nume sonor care a plecat prea devreme dintre noi. Ce dramă a ascuns Lorena Rojas
Când vei fi părăsită?
Incepe quiz
Când vei fi părăsită?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.