Cadoul istoric pe care îl va primi Meghan Markle înainte de nuntă

Cadoul istoric pe care îl va primi Meghan Markle înainte de nuntă

Alexandra Dragoi

Frumoasa actriță Meghan Markle și prințul Harry vor avea parte de o nuntă de vis în luna mai a acestui an. Înainte de nuntă, ei vor primi un cadou special din partea Familiei Regale, care are o tradiție ce datează din Evul Mediu.

Știm că ești curioasă, așa că vezi mai jos ce cadou vor primi cei doi îndrăgostiți înainte de nuntă! 

Cadoul pe care îl va primi Meghan Markle înainte de nuntă 

meghan markle

Purtătorul de cuvânt al Familiei Regale a declarat că Meghan și prințul Harry vor primi drept cadou de nuntă propria lor stemă. Și prințul William a primit o astfel de stemă la nunta cu ducesa de Cambridge, care întruchipează simboluri-animale specifice Scoției, leul englez și inorogul scoțian.

stema familia regala britanica

Sursa foto: Pinterest

Meghan nu este de viță nobilă, așa cum nici Kate nu era înainte de căsătoria cu prințul William. Cu toate acestea, Familia Regală a hotărât ca familiile din care provin Kate și Meghan să primească steme. 

Pentru familia lui Kate a fost realizată o stemă cu trei ghinde, fiecare reprezentând câte un copil din familia Middleton. Probabil vă întrebați de ce tocmai ghinda a fost aleasă să reprezinte familia prințesei. Răspunsul este simplu: în orașul natal al lui Kate, Bucklebury, ghinda simbolizează tinerețea, nașterea, evoluția spirituală, norocul și puterea.

Sursa foto: Pinterest

Dacă se respectă protocolul, stema oferită familiei lui Meghan va fi prezentată, inițial, tatălui acesteia. Cel mai probabil, stema va simboliza faima actriței, reprezentată prin stele sau dungi de culoare roșu, alb și albastru. 

Un lucru este cert: știm sigur că decizia nu va fi una ușor de luat, pentru că stema va rămâne în istorie și, probabil, va fi lăsată moștenire descendenților!

Surse foto: Getty, Pinterest

Articolul urmator
Anda Adam, dezvăluiri despre nunta așteptată de toată România. Artista va purta rochii de 12.000 de euro
Anda Adam, dezvăluiri despre nunta așteptată de toată România. Artista va purta rochii de 12.000 de euro
Ce fel de nunta ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de nunta ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.