Călin Geambașu a recunoscut că a călcat strâmb. "Puști fiind, am nesocotit iubirea necondiționată"

Călin Geambașu a recunoscut că a călcat strâmb. "Puști fiind, am nesocotit iubirea necondiționată"

Ramona Jurubita

Călin Geambașu (46 de ani) a fost căsătorit timp de cinci ani cu Lavinia, singura femeie din viața lui care i-a devenit și soție. În ziua în care fosta lui parteneră a împlinit 40 de ani, artistul a uimit pe toată lumea cu un mesaj emoționant pe care l-a transmis pe contul lui de Facebook. Dacă vrei să știi ce sentimente l-au încercat pe fiul muzicianului Petre Geambașu, citește mai jos.

Pe 27 octombrie 2022, Lavinia a împlinit 40 de ani, iar fostul ei soț a decis că a venit momentul să-i arate profunda recunoștință pe care i-o poartă și să rememoreze toate clipele frumoase petrecute împreună, dar și lecțiile învățate de-a lungul căsniciei. Mesajul a fost însoțit de un filmuleț emoționant de la nunta celor doi, care a avut loc pe 27 octombrie 2002.

„Se împlinesc fix 20 de ani de la Noaptea Nunții Noastre…
Chiar în ziua nunții, Gaga împlinea vârsta de 20 de ani. Superb, dar într-adevăr eram un pic prea tineri pentru așa pas important, deși debordam de emoții splendide.

Acum, când fosta mea soție împlinește 40 de ani, merită din plin acest cadou din partea mea, o recunoaștere a altruismului ei și a vieții frumoase pe care am avut-o împreună, dar pe care eu nu am înțeles-o îndeajuns la vremea aia, fiind copleșit de activitățile și tumultul vieții, în niște ani care au stat la baza construcției a tot ce există azi. Munceam mult.

Postarea de acum e un gest de corectitudine și apreciere din partea mea în raport cu decența ei în fața greutății despărțirii atunci când i-am frânt inima în mod nemeritat, dar totodată reprezintă și un simbol al aducerii aminte a unor momente frumoase ce au caracterizat în mod majoritar viața noastră.”, sunt cuvintele compozitorului.

Cântărețul recunoaște acum, la aproximativ 15 ani de la divorț, că el a fost cel care a greșit în fața fostei sale partenere, dar a găsit și o justificare pentru fapta lui. 

„Puști fiind, am nesocotit iubirea necondiționată și nu i-am acordat înțelesul deplin, iar acest lucru reprezintă o greșeală. E drept, încă eram ciutani, așadar există circumstanțe atenuante pentru nepriceperea noastră, de aceea nu recomand nimănui să facă acest pas important la o vârstă prea fragedă, când deciziile majore se iau pripit, deși aburii iubirii sunt la cote înalte.”, a mai scris Călin Geambașu pe Facebook.

Pentru a arăta că, din păcate, rata divorțului este una ridicată în România, acesta a subliniat numărul mare de separări din fiecare an. În același paragraf al postării a recunoscut că s-a despărțit de soție pentru că în relația lor a intervenit o a treia persoană, o femeie pe nume Angelica Cadar. Pentru ea a părăsit-o pe Lavinia și tot cu ea a făcut și un copil, pe David, acum în vârstă de 14 ani.

David, fiul lui Călin Geambașu, în prima zi de școală
David, fiul lui Călin Geambașu, în prima zi de școală

„Mulți greșim când luăm iubirea necondiționată ca pe un bun cuvenit de la sine. Și unele femei procedează așa și este la fel de greșit. În România, au loc anual peste 20.000 de divorțuri (sunt statistici oficiale).

În 2007 ne-am încadrat și noi în această statistică rece, dar amanta mea de atunci (devenită ulterior logodnica mea și mama copilului meu) a făcut tot ce „trebuia pentru a ghidona” lucrurile în direcția asta, știind că eu nu voiam în ruptul capului să devin ca Nero și să-mi înșel toată viața soția, trăind vieți paralele. Slăbiciunea mea avea ca substrat o intenție bună; intenția de a fi cât mai departe de zona minciunii prelungite.

Deși am decis să înaintez actele de divorț, în spatele acțiunii mele era și este în continuare mult respect și prețuire pentru singura femeie care mi-a devenit soție, Lavinia (Gaga).”, a continuat el mesajul emoționant.

După ce a clarificat motivul despărțirii, Călin Geambașu a rememorat fiecare activitate pe care a făcut-o alături de fosta soție, dar care i-a dus cu un pas mai aproape de ruptură. Se pare că au trăit prea multe într-un timp extrem de scurt și au fost copleșiți de intensitatea momentelor.

„În acei 5 ani (2002 - 2007) am trăit de toate, deși eram foarte tinerei pentru atâtea realizări și experiențe venite în abundență (cumpărat apartament, renovări, amenajat studio, electronice, mobilă, haine multe, mașină cabrio și limuzină, concedii în străinătate plus munte și mare în România, cluburi cu party-uri speciale, producții audio pentru emisiuni TV făcute în studio-ul meu din apartament, pus bazele trupei de azi, contracte și concerte multe, festivaluri, prieteni, prietene, etc.). Mulțumim, Doamne!

Muncă și investiție multă, distracție și aventură multă! Combinația perfectă. Orice era posibil și se întâmpla imediat, în urma muncii și a proiecțiilor noastre. Însă, Visul American a venit prea repede pentru noi, l-am trăit din plin, dar ne-a copleșit, e clar; nu eram încă pregătiți pentru atâtea bucurii și nu am gestionat optim valul de lucruri bune ce ni se întâmplau.”, a dezvăluit artistul.

Pentru că activează în lumea artei, știe că emoțiile trebuie exprimate și niciodată reprimate. Nu s-a temut să spună tuturor prietenilor din mediul online că a lăcrimat când a revăzut filmarea cu momentele cheie de la nunta lor, din anul 2002. În finalul mesajului i-a făcut și urarea cuvenită de „La mulți ani”, dar nu fără să o laude pentru reușitele ei și, mai ales, pentru că este o mamă remarcabilă, îndeplinindu-și acest rol cu dedicare.

„Acum, când am revăzut filmarea, recunosc, am lăcrimat; de bucurie că am avut șansa să întâlnesc așa femeie frumoasă, dezinvoltă și inteligentă, imediat după lunga mea relație din adolescență, iubirea cu Pisa.
Azi, când Gaga împlinește 40 de ani, o privesc cu admirație cum este o mămică dăruită în totalitate fiicei ei, iar acest lucru mă face să o apreciez și mai mult. La mulți ani!”, a spus el în încheiere.

Iată aici videoclipul pe care l-a publicat pe Facebook în data de 27 octombrie 2022:

Călin Geambașu este cunoscut pentru relațiile tumultuoase pe care le-a avut de-a lungul vieții, dar și pentru despărțirile deloc discrete întâmplate între el și partenerele sale din trecut. Cel mai mare conflict pe care l-a avut în viața amoroasă este cel dintre el și mama copilului său. S-au luptat în instanță pentru custodia lui David și și-au aruncat adesea acuzații îngrozitoare.

Citește și: Paula Seling a divorțat după 17 ani de mariaj? Ce declarație a făcut soțul ei

Surse foto: Facebook, FacebookFacebook

Surse articol: OkmagazineVivaCancan

Articolul urmator
Detalii mai puțin știute despre Nelu Cortea: „Actor fiind, sărac, mergeam cu ei cu mașina...”
Detalii mai puțin știute despre Nelu Cortea: „Actor fiind, sărac, mergeam cu ei cu mașina...”
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.