Camelia Șucu face dezvăluiri incredibile despre divorțul său. "Noi nu am fost buni..."

Camelia Șucu face dezvăluiri incredibile despre divorțul său. "Noi nu am fost buni..."

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

În anul 2007, Camelia (56 de ani) și Dan Șucu (56 de ani) au fost protagoniștii "celui mai scump divorț din România", așa cum titra presa la acea vreme.

Cuplul și-a spus adio după 18 ani de relație, iar afaceristul a fost nevoit să îi plătească fostei soții aproximativ 40 de milioane de euro, pentru participațiile deținute de ea la firmele din cadrul grupului, între care și Mobexpert, brandul pe care l-au fondat în anul 1993.

Foștii soți Șucu s-au cunoscut în tinerețe, pe când ea era studentă în anul doi de facultate și el era ghid turistic. S-au întâlnit prima dată în ianuarie și pe 25 august a cerut-o de soție. 

 colaj cu doua fotografii, in partea stanga dan sucu, iar in partea dreapta camelia sucu

Sursa foto: Captură Youtube / Instagram

"Eu eram studentă la Medicină, el era ghid la ONT, ne-am întâlnit la Poiana Brașov. Era ghid pentru un grup de irlandezi, iar eu pe atunci era împreună cu un instructor de ski, o relație de o iarnă, să ne înțelegem totuși, pe vremea aceea relațiile nu erau atât de libere ca acum, nu se consumau complet (...) Atunci ne-a făcut cunoștință colega mea de liceu, cu care sunt și acum foarte bună prietenă.

Revenind, într-o altă zi ne-am întâlnit din nou, eu cu Dan, după Poiana Brașov. Eram lângă magazinul Eva - existau doar telefoanele cu monedă - eu tocmai îl sunam pe tata să-i spun că secretara Ministrului Turismului m-a ajutat să pot face rost de o cameră în Poiana Brașov. Tocmai terminasem sesiunea de iarnă și voiam să plec la munte cu niște prietene. Acolo ne-am văzut întâmplător (deși nimic nu e întâmplător). Apoi, ne-am văzut încă o dată la munte. Cam așa a început. Nu aș putea spune că a început cu o pasiune nebună, dar s-a construit pas cu pas. Mi-am anunțat și eu părinții care tocmai veniseră dintr-o excursie din țările socialiste. Când au auzit, să cadă de pe scaun, nu prea voiau, mama era speriată să nu mai învăț, treceam în anul doi de facultate. Ne-am căsătorit anul următor, pe 1 iunie. Fără să ne cunoaștem, practic, foarte bine", a povestit afacerista, pentru Life.ro. 

Și-au construit un business împreună și au crezut că vor ajunge să îmbătrânească unul alături de celălalt, însă povestea lor s-a terminat brusc și au rămas în urmă cu multe dezamăgiri. Camelia Șucu și-a deschis sufletul și a vorbit cu sinceritate despre ce a însemnat această experiență în viața ei, dar și care au fost principalele motive pentru care au ajuns în punctul în care au realizat că mariajul nu mai poate fi reparat. Vedeta a invocat probleme de loialitate și încredere, dar și faptul că ei nu au reușit niciodată să lege o legătură de prietenie, esențială în orice cuplu sudat. 

Camelia Șucu (stânga), Dan Șucu (al doilea din dreapta), Cristina Șucu (ultima din dreapta), la nunta fiicei lor, Ioana

Camelia Șucu (stânga), Dan Șucu (al doilea din dreapta), Cristina Șucu (ultima din dreapta), la nunta fiicei lor, Ioana. Sursa foto: Imgur

"Pentru mine, divorțul a venit ca o rezultantă a faptului că noi nu am fost buni prieteni, am fost foarte buni parteneri de business, dar nu am fost prieteni. La noi această bază nu a existat, nu am știut să ne-o clădim, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care relația nostră nu s-a putut reface, pe lângă faptul că eu țin foarte mult la loialitate și nu mă refer doar la cea a partenerului de viață, ci și a partenerului meu de business. Nu am știut să ne împărtășim problemele unul altuia...

Din păcate viețile noastre personale și profesionale au fost foarte strâns împletite, eram parteneri în 18 firme, iar atunci când Dan s-a hotărât să plece de acasă, mi-a cerut să plec și din companie. Nu știam nici ce e ăla divorț, dar să renunț la companie. În acel moment a trebuit să facem o analiză a firmelor și astfel am descoperit lucruri care m-au făcut să nu mai am încredere în partenerul meu și nici respect pentru ceea ce a făcut. Am simțit că Dan premeditase de ceva timp să plece de acasă, nu neapărat pentru a-și face o altă relație, deși o avea deja de doi ani, ci mai mult ca să rămână singur în companie și să își aroge toate drepturile și beneficiile a ceea ce contruiserăm noi, împreună, în 12 ani de firmă", mai spune vedeta pentru Life.ro.

Citește și: Separat, dar tot împreună? Ce relație frumoasă are Andrei Ștefănescu cu fosta soție, chiar dacă au divorțat

După separarea de fostul soț, Camelia Șucu a continuat să fie un nume sonor pe piața antreprenorilor din România. Ea a pus bazele altor firme, precum ClassIn, Iconic Health, Piața de Gros Abundia sau Natuzzi, fiind, fără doar și poate, una dintre cele mai puternice și de succes femei de afaceri din țara noastră.

Cât despre Dan Șucu, el și-a refăcut viața alături de știrista Diana Lăscărescu, alături de care are doi băieți și, în prezent, este unul dintre investitorii de la emisiunea "Impreriul Leilor", difuzată la ProTv.

Camelia și Dan Șucu au împreună două fiice, pe Ioana (34 de ani) și Cristina (30 de ani).

Surse articol: Life.ro / Click.ro / Playtech

Sursa foto principală: Captură Youtube / Instagram

Surse foto: Captura YouTube, Imgur, Instagram

Articolul urmator
Lisa Kudrow sau "Phoebe" din "Friends"! Cum a reușit să cucerească milioane de oameni în toată lumea
Lisa Kudrow sau "Phoebe" din "Friends"! Cum a reușit să cucerească milioane de oameni în toată lumea
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (17)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.