Cancerul a recidivat! Leo Iorga se luptă din nou pentru viața lui!

Cancerul a recidivat! Leo Iorga se luptă din nou pentru viața lui!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Cancerul pulmonar cu care Leo Iorga, unul dintre cei mai îndrăgiți soliști rock din România, se luptă de aproximativ 8 ani de zile a recidivat. Cu câteva săptămâni în urmă i-a fost descoperită o tumoare de stadiul 3-4 la singurul plămân pe care cântărețul îl mai are.

Familia artistului a postat un mesaj extrem de dureros și înduioșător pe Facebook prin care cere ajutorul tuturor celor care doresc să contribuie la ajutorarea acestuia.

„Terapia recomandată de medicii din țară și din străinătate presupune o intervenție speciala Cyberknife, stereotaxie și alte proceduri. În România nu există Cyberknife însă o clinică din Hamburg a acceptat cazul. Durata tratamentului este de aproximativ o lună la Centrul de Tratament Oncologic Hamburg. Noi, familia, îl știm pe Leo Iorga – omul. E un soț, un tata și un frate iubitor, un om cald, bun, prietenos și vesel. Și ni-l dorim lângă noi cât mai mult timp. Pe artistul Leo Iorga îl știți și voi de peste 30 de ani de la Cargo, Compact, Pacifica, etc.Vocea lui Leo a intrat in sufletele iubitorilor de gen- După ani și ani’, „Singur în noapte’, „Să te gândești la mine’, „Trenul pierdut’, „Cine ești tu oare etc . Contăm pe voi, cei care îl iubiți, să fiți alături de noi în demersul de a-l ajuta, de a strânge banii necesari pentru această operație. Vă mulțumim că i-ați fost alaturi pana acum și simte că-i sunteți alături în continuare.Dumnezeu lucrează prin oameni, pentru oameni! Fiți binecuvantati’.

Suma necesară pentru tratamentul în străinătate al acestuia se ridică la aproximativ 70000 de euro, din cauza stadiului avansat la care a ajuns boala: "Acum ne aflăm într-un alt impas, deoarece metastazele de la unicul plămân au crescut considerabil, terapia recomandată de medicii din ţară şi din străinătate presupune o intervenţie specială, Cyberknife, stereotaxie şi alte proceduri" – completează apropiații lui Leo Iorga, care se ocupă de campania de strângere de fonduri pentru tratamentul acestuia.

Cei care doresc să contribuie la salvarea vieții atât de încercatului de soartă Leo Iorga pot intra pe această pagină

Articolul urmator
Tragedia neștiută din viața lui Eli Lăslean, designerul preferat al lui Carmen Iohannis: soțul i-a murit într-un accident teribil
Tragedia neștiută din viața lui Eli Lăslean, designerul preferat al lui Carmen Iohannis: soțul i-a murit într-un accident teribil
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?
Incepe quiz
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.