Cât de bine arată Demi Moore la peste 60 de ani! Își etalează corpul fără inhibiții

Cât de bine arată Demi Moore la peste 60 de ani! Își etalează corpul fără inhibiții
Ramona Jurubita

Demi Moore a trecut de 60 de ani. Așa este, pare de necrezut! Aspectul său fizic nu îi trădează absolut deloc vârsta și mulți se întreabă cum a reușit vedeta să fenteze procesul de îmbătrânire. Să fie vorba despre o genă bună, despre un stil de viață sănătos sau despre intervenții estetice făcute la momentul potrivit?

Un lucru este cert: actrița nu s-a schimbat prea mult odată cu trecerea anilor, ci a rămas la fel de încrezătoare și continuă să își etaleze trupul superb fără inhibiții. Dacă îți amintești, în august 1991 a stârnit o mulțime de controverse când a pozat nud pentru coperta revistei Vanity Fair, fiind însărcinată în șapte luni cu a doua sa fiică.

Au trecut mai bine de trei decenii de atunci, dar atitudinea sa este neschimbată și corpul pare să fie încă în formă maximă. Urmele de îmbătrânire sunt puține și greu sesizabile, semn că Demi Moore a avut mare grijă de pielea ei. Nu s-a îngrijit doar de ten, ci și de corp, iar rezultatele se văd cel mai bine în fotografiile pe care aceasta le publică adesea în mediul online. Te-ai fi așteptat ca la 60 de ani să pozeze încă în costum de baie?

În galeria foto găsești imagini impresionante cu protagonista din „Propunere Indecentă” și găsești informații prețioase despre rutina ei de îngrijire.

Se simte mai bine ca niciodată Vezi galeria foto » Are o carieră de peste patru decenii și încă rezistă în industria filmului Alegerile vestimentare inspirate îi scot întotdeauna frumusețea în evidență

Surse foto: Getty Images, Instagram

Surse articol: ScmpIrishmirrorPeopleWomenshealthmag

Articolul urmator
Cum arată copiii lui Ilie Năstase. Aproape toți trăiesc departe de el, peste hotare
Cum arată copiii lui Ilie Năstase. Aproape toți trăiesc departe de el, peste hotare
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.