Ce avansată e sarcina! În sfârșit, Gina și-a etalat burtica de gravidă în haine mulate!

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Gina Pistol este graviduța anului! Vedeta nu se mai ascunde în haine largi și a purtat, pentru prima oară de la anunțul veștii că așteaptă primul copil, ținute mulate. Și-a etalat, cu mândrie, burtica de gravidă și este cât se poate de încântată și de nerăbdătoare să își strângă fetița la piept.

Vezi, în galeria foto, cum arată Gina Pistol în al doilea trimestru de sarcină!

Surse articol: Click.ro / Impact / Adevarul.ro

Și-au ascuns relația timp de 3 ani

Și-au ascuns relația timp de 3 ani

De-a lungul timpului, au existat numeroase zvonuri potrivit cărora Smiley și Gina Pistol au o relație. Și ceea ce au însemnat la bază doar speculații, de curând informațiile s-au confirmat. Vedeta a făcut un anunț surprinzător: ea și Smiley trăiesc o poveste de dragoste de trei ani și așteaptă împreună primul copil. 

"De ce ne-au trebuit trei ani? Pentru că este o poveste normală, ca orice altă poveste dintre un el și o ea. Nu ne place ca fiecare să-și dea cu părerea cine e mai bun pentru mine sau cine e mai bun pentru el. Oamenii tind să facă lucrul ăsta și cumva ne-am protejat!", a spus Gina Pistol, în video-ul pe care l-au lansat în urmă cu câteva săptămâni.

Sursa foto: Instagram

A crezut că nu poate face copii

A crezut că nu poate face copii

Gina Pistol a mărturisit recent că a considerat miraculos faptul că a rămas însărcinată. Vedeta a crezut că nu poate face copii pe cale naturală, dar iată că Universul a avut alte planuri pentru ea și Smiley. Cei doi numără zilele până își vor cunoaște fetița, iar vedeta are deja o sarcină destul de avansată.

"În urmă unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele că eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi!Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine.", a scris Gina Pistol, pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Curajoasă și sexy

Curajoasă și sexy

Așa cum ne-a obișnuit de atâția ani de când este prezentă pe scena showbizului, Gina Pistol continuă să abordeze ținute îndrăznețe chiar dacă este însărcinată. Vedeta a publicat recent câteva fotografii în care i se observă burtica de gravidă și a dat dovadă de multă încredere și senzualitate, ce îi sunt, de altfel, caracteristice. 

Citește și: Smiley și Gina Pistol au confirmat oficial că vor deveni părinți!

Sursa foto: Instagram

Nerăbdătoare să devină mamă

Nerăbdătoare să devină mamă

Gina Pistol numără zilele până când va face cunoștință cu micuța ei și se bucură din plin de fiecare moment al sarcinii. Vedeta face parte din categoria vedetelor care nu au renunțat la ipostazele sexy, nici după anunțul sarcinii. Gina Pistol radiază de fericire și este nerăbdătoare să devină mamă pentru prima oară.

"Mă bucur că trăiesc tot ce trăiesc acum... Vreau să copilăresc alături de copilul meu. Să fiu genul ăla de mamă cool. Nu o mamă care devine cucoană și tanti. Vreau să fiu prietenul copilului meu, îndrumătorul lui.", a explicat Gina Pistol, pe YouTube. 

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Rihanna a renunțat la haine în sarcină. Cum alege vedeta să-și etaleze burtica de gravidă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.