Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ce fac și cum arată astăzi protagonistele din ”Totul despre sex”, serialul-cult al finalului anilor '90

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Unul dintre cele mai populare seriale americane, ”Totul despre sex”, a ținut cu sufletul la gură milioane de spectatori din întreaga lume. Difuzat pe parcursul a 6 sezoane, , între 1998 și 2004, celebrul show este câștigătorul mai multor premii, printre care 7 premii Emmy și 8 Globuri de Aur și a apărut în lista ”Celor mai bune 100 de show-uri de televiziune din toate timpurile” realizată de ”TIME Magazine”.

Cele patru protagoniste ale faimoasei producții au devenit în scurtă vreme de la lansarea serialului adevărate simboluri, care au inspirat nenumărate femei în materie de dragoste, look și stil de viață. 

Eroina principală, Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Paker)  și cele trei amice simpatice și nonconformiste, Charlotte York (Kristin Davis), Samantha Jones (Kim Cattrall) și Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) au impus, realmente, un brand feminin, iar succesul imens al serialului explică faptul că acesta a și fost urmat de două filme cu același nume, în 2008 și 2010. 

Pentru că au trecut aproape 16 ani de la încheierea ultimei serii ”Totul despre sex”, cu siguranță vreți să aflați cum arată astăzi actrițele care au interpretat aceste roluri memorabile. Descoperiți în galerie ce fac acum și ce amprentă a lăsat timpul asupra lor. 

”Totul despre sex”, serialul unei prietenii

”Totul despre sex”, serialul unei prietenii

Pe lângă faptul că a impus adevărate tendințe și stiluri, Totul despre sex rămâne un serial despre o prietenie frumoasă și durabilă între cele patru eroine. 

„Nu contează cine îți frânge inima sau cât timp va dura să ți se vindece rănile, un lucru e cert: nu vei trece niciodată peste astfel de momente fără ajutorul prietenilor”, aceasta este replica memorabilă a lui Carrie Bradshaw care poate servi ca un adevărat motto pentru serial. 

Sursa foto: Pinterest

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

Timp de 6 sezoane (și două filme), Sarah Jessica Parker a fost figura principală și vocea naratoare a celebrului serial. Pentru rolul lui Carrie Bradshow, Parker a primit două premii Emmy ca producător și încă un premiu Emmy pentru interpretare, în 2004,  Outstanding Lead Actress.

De asemenea, este câștigătoarea a patru Globuri de aur, pentru Cea mai bună actriță într-o serie de comedie. 

Sursa foto: Pinterest

A jucat în două continuări de la ”Totul despre sex”

A jucat în două continuări de la ”Totul despre sex”

Ultimul sezon din Totul despre sex s-a încheiat în 2004. După serial, mondena Carrie a revenit în două filme care au avut-o ca eroină principală, împreună cu prietenele sale - ”Totul despre sex 1” (2008) și ”Totul despre sex 2” (2010). 

În 2005, a interpretat rolul unei femei de carieră, în drama ”The Family Stone”, împreună cu Diane Keaton, un remarcabil succes comercial, cu încasări de peste 92 milione de dolari. Au urmat o serie de comedii, precum ”Did you hear about the Morgans?”, ”New Year's Eve” sau ”All roads lead to Roma”, care nu au avut un răsunet prea mare. 

Sursa foto: Pinterest

Drama ”Divorce” și industria fashion

Drama ”Divorce” și industria fashion

Din 2016, SJP a interpretat rolul lui Frances Dufresne, în seria ”Divorce”, difuzată pe HBO, fiind și producătoare a filmului. 

”Îmi place Frances, seamănă foarte mult cu mine. Este onorabilă, dar și dezordonată... ca o persoană adevărată”, a mărturisit actrița. Seria a rulat pentru trei sezoane și a primit aprecierea criticilor, iar Parker a fost nominalizată din nou la Globul de Aur pentru acest rol. 

În paralel cu filmările, SJP și-a continuat activitatea în industra fashion, promovând mai ales încălțăminte, dar și o colecție nonconformistă de rochii de mireasă. 

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: Pinterest, Getty

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta