Ce face Raluca Bădulescu după ce a rămas fără job la "Bravo ai stil"! "A venit timpul să fructific ideea care mă urmărește de ceva vreme"

Ce face Raluca Bădulescu după ce a rămas fără job la "Bravo ai stil"! "A venit timpul să fructific ideea care mă urmărește de ceva vreme"

Anca Marcus

Cu toții știm că viața poate fi plină de surprize, iar Raluca Bădulescu demonstrează asta din plin! După ce a strălucit pe micile ecrane în toate sezoanele emisiunii „Bravo, ai stil”, „Regina Regească” și-a găsit o nouă chemare. 

Raluca Bădulescu a demonstrat de-a lungul timpului că este o prezență desăvârșită în lumea showbiz-ului mioritic. Dacă ar fi să-și piardă locul de muncă de la Kanal D, nimeni să nu-și facă griji - vedeta are resursele și versatilitatea necesare pentru a străluci în orice direcție și pentru a găsi rapid o nișă potrivită.  

„Regina regească” devine regina muzicii 

Așa că, dacă te-ai întrebat vreodată ce face Raluca Bădulescu când nu aduce eleganță pe micul ecran, răspunsul este cel puțin surprinzător. După zvonurile apărute în mediul online cu privire la faptul că emisiunea ”Bravo ai stil” nu va mai difuza un nou sezon, vedeta și-a dat frâu liber pasiunii sale pentru petreceri și viața de noapte. Și nu doar atât, și-a transformat această pasiune într-un job de weekend care o prinde de minune! Pare că Raluca Bădulescu a găsit cheia fericirii și în acordurile muzicii și atmosfera incendiară a evenimentelor.  

Raluca Bădulescu a dat naștere alter-ego-ului său electrizant: DJ Regina Regească! Numele sclipitor a captat atenția publicului și a adus o doză dublă de notorietate. Raluca nu mixează doar muzică, ci și un show exploziv de modă în cluburile de top. De la petreceri pline de viață la evenimente private pline de mister, DJ Regina Regească transformă totul într-un regal muzical și de mod. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Raluca Badulescu (@raluca.badulescu)

Pasiunea mea principala este moda, dar muzica m-a urmărit de-a lungul vieții. În călătoriile mele în Ibiza s-a născut ideea acestui proiect. Am fost mereu fascinată să văd pe scenă, în cluburi, apariții extraordinare, costume care căpătau parcă o forță și mai mare de seducție datorită muzicii, a ritmului, a spectacolului luminilor. Pentru mine era desfășurarea unui spectacol total, cu o încărcătură estetică și emoțională puternică. A venit timpul să fructific ideea care mă urmărește de ceva vreme. În acest nou proiect, îmi doresc să îmbin muzica cu moda”, a povestit Raluca Bădulescu. 

Alexandra câștigă sezonul 8 „Bravo ai Stil”  

Într-o finală plină de suspans și strălucire, coroana stilului a ajuns în mâinile Alexandrei, câștigătoarea sezonului 8 al îndrăgitei emisiuni „Bravo ai Stil”. Într-o confruntare plină de pasiune, ea a luat lupta „în mâini” și a luptat cu Maria pentru prețiosul titlu. Telespectatorii, „arbitrii” emisiunii, au decis și au lăsat diferența de voturi să răsune în favoarea Alexandrei. Așadar, într-un moment de triumf, în direct, a fost dezvăluit numele câștigătoarei, iar pe lângă coroana necontestată de cea mai stilată femeie din România, Alexandra se bucură și de un premiu de 100.000 de lei. 

Dar revenind la Raluca Bădulescu, cine ar fi crezut că regina noastră regească ar putea să devină și regina muzicii? În încheiere, Raluca Bădulescu ne arată că viața poate fi o adevărată petrecere și ne îndeamnă să abordăm fiecare provocare cu zâmbetul pe buze. Așa că-i urăm numai hituri bune în noul ei rol de DJ sau MC și așteptăm următoarele ei „mișcări” surprinzătoare din lumea mondenă! 

Citește și Metoda prin care Raluca Bădulescu a slăbit 70 de kilograme   

Surse foto: instagram.com

Surse articol: Click, Fanatik

Articolul urmator
Ileana Stana Ionescu iubește același bărbat de peste 65 de ani, dar nu i-a spus "DA" în fața lui Dumnezeu. Ce mai face astăzi actrița generației de aur
Ileana Stana Ionescu iubește același bărbat de peste 65 de ani, dar nu i-a spus "DA" în fața lui Dumnezeu. Ce mai face astăzi actrița generației de aur
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.