Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ce face Teo Trandafir ca să își mențină silueta de acum și să nu se mai întoarca la cea de dinainte, când avea 60 kg în plus

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

La 52 de ani, abia împliniți, Teo Trandafir are o siluetă de invidiat. Dar mulți își aduc aminte de lupta pe care simpatica prezentatoare a purtat-o ani de zile cu kilogramele în plus

La un moment dat, Teo ajunsese la 140 de kilograme, nici mai mult, nici mai puțin. În ciuda dietelor, vedeta nu reușea să slăbească, pentru că problemele ei erau, în primul rând, de natură hormonală. Salvarea a venit în 2013, când Teo Trandafir a luat o decizie radicală, care i-a schimbat viața. 

Dacă vrei să afli cum a ajuns prezentatoarea la silueta de invidiat de astăzi și cum reușește s-o mențină, descoperă amănunte în galerie. 

Teo Trandafir a slăbit peste 60 de kilograme

Teo Trandafir a slăbit peste 60 de kilograme

Teo Trandafir este dovada vie că voința funcționează și te poate transforma integral. Acum 25 de ani, când s-a lansat în televiziune, prezentatoarea avea peste 100 de kilograme. Ani de zile s-a luptat cu kilogramele în plus și cu problemele hormonale. Până când, într-o zi a luat o decizie radicală: să-și micșoreze stomacul, printr-o intervenție chirurgicală. 

Sursa foto: Pinterest

Până în 2013, Teo s-a luptat constant cu kilogramele în plus

Până în 2013, Teo s-a luptat constant cu kilogramele în plus

Problemele ei cu greutatea s-au acutizat după 1989. Pe fondul unor dereglări hormonale, Teo Trandafir a luat în greutate peste 70 de kilograme. Suferea enorm în acea perioadă, când ajunsese să aibă chiar 140 de kilograme. 

În acel moment a început curele de slăbire, dar greutatea vedetei fluctua tot timpul și nu se putea menține stabilă. 

” Am avut fluctuații mari de greutate, care n-au depins de mine, dar asta n-a privit pe nimeni și nimeni nu m-a înțeles vreodată. Pentru că în România, și nu știu dacă doar aici, oamenii sunt tentați să te judece după cum arăți, nicidecum după ce gândești sau după ce spui. Oamenii te judecă la televizor după ce bluză porți, nicidecum după discursul pe care-l susții”, a mărturisit prezentatoarea într-un interviu pentru csid.ro.

Sursa foto: Pinterest

În 2004 a adoptat-o pe Maia

În 2004 a adoptat-o pe Maia

La acea vreme, Teo Trandafir încerca fel de fel de cure și soluții, dar problema sa era prea dificilă ca să fie rezolvată printr-o simplă dietă. 

„ ...am decis să va fac mărturisirea că slăbitul și îngrășatul meu n-au fost întotdeauna o chestiune de opțiune. În momentul în care m-am dus la Viena ultima oară, aveam 124 de kilograme din care 25 erau apă pură. Au scos apa din mine și am slăbit mult. Adică lucrurile astea se pot întâmplă oricui și mâine. Invit pe toți cei care citesc în acest moment materialul nostru să se gândească mai mult la esența lucrurilor și mai puțin la aparența lor”, a mai spus Teo în cadrul interviului de la csid.ro, vorbind despre momentul când s-a confruntat cu pancreatita acută, care i-a pus în pericol viața, în 2011. 

Sursa foto: Instagram

Operația din 2013

Operația din 2013

Schimbarea majoră din viața lui Teo s-a produs în 2013, când vedeta a decis să facă o operație de micșorare a stomacului. Din acel moment, lucrurile s-au schimbat total. După operație, Teo Trandafir a continuat cu un regim de viață sănătos, îmbinând consumul unor cantități mici de alimente și activitatea fizică. În cinci ani a slăbit peste 60 de kilograme, iar de atunci și-a menținut silueta. 

”Minunat este să respecți un regim hidric, timp de două săptămâni după intervenție. Adică două săptămâni jumate am băut numai apă, ceai neîndulcit, compot neîndulcit, adică numai zeamă, după care, încet încet supă cremă”, își amintește Teo. 

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Pinterest, Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta