Ce familie frumoasă are Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu. Cine este femeia care i-a dăruit al treilea copil

Alida Enache

S-au iubit pasional exact patru ani, iar mai apoi, după ce au devenit părinți împreună, au hotărât să o ia pe drumuri diferite. Elena Băsescu, fiica cea mică a lui Traian Băsescu, și fostul ei soț, Bogdan Ionescu, și-au spus adio definitiv în anul 2016, iar de atunci și-au refăcut viețile alături de alte persoane.

După ce a încheiat mariajul cu mezina lui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu, zis și Syda, după cum a fost poreclit de prieteni și presa românească, și-a găsit fericirea în brațele unei turcoaice superbe și înstărite. Află tot ce trebuie să știi despre noua lui parteneră și despre întreaga sa familie din galeria foto, din rândurile de mai jos!

Citește și: Ce dietă a urmat Alina Laufer pentru a da jos nu mai puțin de 12 kilograme

A primit ajutor în ascensiunea sa profesională

A primit ajutor în ascensiunea sa profesională

Pe parcursul mariajului său cu Eba, Syda, acum în vârstă de 42 de ani, a fost unul dintre cele mai vânate persoane publice din România. La vremea aceea, conform Jurnalul, bărbatul a fost ajutat de către tatăl lui, Bebe Ionescu, în ascensiunea sa profesională. Mai mult de atât, el ar fi primit funcții importante pe când Traian Băsescu era președinte.

S-a schimbat de când s-a despărțit de Eba

S-a schimbat de când s-a despărțit de Eba

Fostul ginere al lui Traian Băsescu s-a cumințit de când își împarte viața cu frumoasa turcoaică. Chiar dacă s-a despărțit de Elena Băsescu în urmă cu mai bine de șase ani, acesta continuă să păstreze o relație apropiată cu ea de dragul copiilor lor. Eba a devenit, de asemenea, mămică pentru a treia oară în anul 2018, alături de iubitul ei de atunci, Cătălin Gheorghe.

Se implică în viețile celor doi copii pe care îi are cu Elena Băsescu

Se implică în viețile celor doi copii pe care îi are cu Elena Băsescu

Cei doi copii ai cuplului Băsescu-Ionescu, Sofia Anais (născută în ziua de 1 ianuarie 2013) și Traian Junior (născut în data de 31 ianuarie 2015), au rămas în grija mamei lor după separare, însă petrec deseori timp cu Syda și familia sa. 

În trecut, Eba a dezvăluit că a hotărât să se despartă de fostul soț tocmai pentru a le putea oferi copiilor lor o viața mai liniștită.

"Decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama și tata nu se mai înțelegeau. E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experiența este mai puțin traumatizantă și nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama și pe tata împreună.

De dragul lor, eu și Bogdan am decis să ne separăm. Nu am mai putut face compromisuri majore. Nu am vrut să falsific nici ideea de iubire și nici pe cea de familie pentru ei. Cel mai bine este să fim cinstiți pentru copiii noștri", a declarat ea.

Și-a refăcut viața alături de o turcoaică superbă

Și-a refăcut viața alături de o turcoaică superbă

Syda și Sheila Ionescu (fosta Giafer) s-au căsătorit în luna septembrie 2020, după ce și-au petrecut perioada de izolare împreună în satul Mălureni din județul Argeș. Frumoasa turcoaică a fost cerută de soție cu scurt timp înainte, în primăvara aceluiași an.

Surse foto: Instagram

Surse articol: FanatikClickLibertatea

Articolul urmator Cum poate arăta fiica lui Marius Tucă, acum trecută de 23 de ani

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.