Ce familie frumoasă are Florin Piersic Jr! Vezi cum arată dragostea vieții lui, Andreea și fiul lor, Sasha

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Un familist convins

Un familist convins

Florin Piersic Jr. este un actor dedicat care trăiește pentru a insufla emoție în sufletele spectatorilor. Însă pe cât de împlinit este în cariera sa, pe atât de devotat este în rolul de partener și tată. Atunci când nu este pe scenă adoră să petreacă timpul alături de familia lui și se dedică întru totul vieții de familie, chiar dacă nu mai crede în mariaj. 

Florin Piersic Jr. a fost căsătorit pentru scurt timp cu fosta antrenoare de fitness Adriana Nicolae, însă după divorț actorul și-a promis că nu va mai ajunge niciodată în fața Altarului.

Sursa foto: Imgur

Surpriză pentru fani

Surpriză pentru fani

Florin Piersic Jr. este extrem de discret în privința familiei sale și rare sunt ocazele în care publică fotografii alături de Andreea Cipcă și fiul lor. Însă în iulie 2020 actorul le-a făcut o surpriză fanilor virtuali, când a publicat o imagine de pe litoral alături de oamenii lui dragi (foto), din timpul vacanței pe care au avut-o cu ocazia zilei sale de naștere.

"Pe plajă. Răsăritul. Ora 5:43. Soarele a ieșit din apă. Mai întâi a fost ca o unghiuță, apoi s-a transformat încet-încet într-o minge portocalie. Când s-a desprins de linia mării, am avut impresia că a sărit un pic în sus, exact ca o mingie de basched. O săptămână n-am știut ce e aia internet sau Facebook. Acum am găsit mesajele.", a scris actorul pe rețeaua de socializare. 

Sursa foto: Facebook

Surse foto: Facebook, Imgur

Articolul urmator Ce familie frumoasă are! Vezi cum arată soția și copiii lui Horia Brenciu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.