Ce familie frumoasă are Gică Hagi: „În familie nu există orgoliu”

Ce familie frumoasă are Gică Hagi: „În familie nu există orgoliu”
Ramona Jurubita

Gheorghe Hagi a ajuns la vârsta de 58 de ani (împliniți pe 5 februarie 2023) și este considerat cel mai bun jucător român de fotbal din istorie. Și-a câștigat titlul de „rege”, după ce a fost numit fotbalistul român al anului de șapte ori, de-a lungul timpului. Toată lumea îi cunoaște realizările profesionale, dar puțini știu ce familie frumoasă are.

Deși a divorțat de prima soție după un mariaj cu năbădăi, a reușit să își găsească liniștea în brațele unei femei care l-a făcut tată de două ori. Căsnicia sa de aproape trei decenii este un exemplu pentru mulți, iar felul în care și-a crescut copiii îl face să primească laude și aprecieri de fiecare dată. Este un familist convins, iar gesturile sale o dovedesc de fiecare dată!

Gică Hagi a privit atent la obiceiurile părinților săi, cei de la care a învățat cum să devină o autoritate în propria familie. În galeria foto descoperi care sunt cele mai importante evenimente și lecții ce stau la baza evoluției marelui antrenor, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Tot acolo vei găsi imagini cu fiica și fiul său, oamenii fără de care nu ar fi complet și descoperi declarațiile emoționante pe care le-a făcut despre soție.

A moștenit tot ce era mai bun de la părinți Vezi galeria foto » A avut întotdeauna dorința și ambiția de a se face remarcat Eșecul în plan personal nu i-a pus piedici în cariera de succes

Surse foto: FacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebook

Surse articol: ProsportLibertateaAsCancanZiareAsSpotmediaViva

Articolul urmator
Ce mare și frumoasă a crescut fiica lui Gică Popescu. Ce lecție de viață a învățat-o fostul fotbalist
Ce mare și frumoasă a crescut fiica lui Gică Popescu. Ce lecție de viață a învățat-o fostul fotbalist
Ce fel de de familie vei forma?
Incepe quiz
Ce fel de de familie vei forma?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.