Ce familie frumoasă are Laurențiu Duță. Are o fiică și o soție superbă

Ce familie frumoasă are Laurențiu Duță. Are o fiică și o soție superbă
Ramona Jurubita

Laurențiu Duță (46 de ani) a ajuns în atenția publicului după ce a început să urce pe scenă alături de colegii săi, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș. Împreună, au format trupa „3 Sud Est” în 1997 și au ajuns să fie numiți „Regii muzicii dance”. De atunci și până acum, artistul s-a făcut remarcat și în alte moduri, fiindcă a lansat și melodii solo, dar a și compus piese pentru alți artiști.

Despre viața lui profesională se știu multe, fiindcă realizările lui nu au trecut neobservate. Dar despre omul din spatele succesului răsunător nu se cunosc suficiente detalii. Laurențiu Duță este căsătorit și are o fiică, iar cele mai importante femei din viața lui au fost mereu ținute într-un con de umbră. De ce? Artistul a tratat întotdeauna viața personală cu multă discreție, dorind să își protejeze familia.

Totuși, din când în când au mai ieșit la iveală amănunte despre cei dragi lui, iar noi le-am adunat pe toate într-o galerie foto. Răsfoiește-o și tu dacă vrei să vezi cum arată fiica și soția lui! De asemenea, în dreptul fiecărei imagini, vei găsi detalii despre parcursul său și despre cum muzica l-a ajutat să o cunoască pe femeia vieții lui.

A cântat de mic și muzica a adus-o în viața lui pe Ianula, femeia care i-a devenit soție Vezi galeria foto » Ascensiunea lui profesională a început odată cu înființarea trupei, dar nu a renunțat la planurile de familie Cine este, de fapt, soția cântărețului

Surse foto: Instagram, InstagramInstagramInstagramInstagramInstagramInstagram

Surse articol: ProtvLibertateaKanaldPerfecteA1WowbizHotnewsStiridirecte

Articolul urmator
Mihai Dedu iubește aceeași femeie de peste 30 de ani. Ce familie frumoasa are
Mihai Dedu iubește aceeași femeie de peste 30 de ani. Ce familie frumoasa are
Cam ce fel de sotie ai fi tu?
Incepe quiz
Cam ce fel de sotie ai fi tu?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.