Ce familie frumoasă are Puya! Fostul băiat rău al muzicii e, în realitate, un familist convins

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Un personaj controversat, vocal și extrem de talentat. Este unul dintre artiștii care au pus bazele rapului în România și a făcut parte dintr-una din cele mai iubite trupe ale anilor '90 - La Familia.

Puya, pe numel său real Dragoș Gărdescu, are o personalitate puternică și este cunoscut pentru faptul că a spus mereu lucrurilor pe nume. Artistul este un familist convins și un tată devotat, iar în preajma celor dragi se transformă complet. Puya a devenit tată pentru a treia oară în urmă cu un an și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Melinda, pe care a cunoscut-o în urmă cu 12 ani.

Are o carieră de peste 20 de ani

Are o carieră de peste 20 de ani

Puya a scris istorie în muzica rap românească. Stilul dur și direct al artistului l-a propulsat în topul muzical și l-a dus pe culmile succesului. Puya, acum în vârstă de 41 de ani, face parte din trupa "La Familia" încă din anul 1996. El a cochetat și cu actoria, având roluri în seriale Legături bolnăvicioase și a avut colaborări cu alți artiști mari, precum Alex Velea, Andra, Cabron sau Paula Seling.

Sursa foto: Instagram

Cum și-a cunoscut soția

Cum și-a cunoscut soția

Puya și-a cunoscut soția, pe Melinda, în anul 2006, pe când ea era clasa a XII-a și se pregătea de balul de absolvire. După cinci ani de relație, în 2011, s-au căsătorit, iar de atunci sunt de nedespărțit. Artistul este un exemplu și reușește cu brio să îmbine atât viața de familie, cât și cea profesională.

Sursa foto: Instagram

Melinda participă la concertele lui Puya

Melinda participă la concertele lui Puya

Soția lui Puya participă câteodată la concertele artistului. Puya mărturisește că i s-a pus des stigmatul de "băiat rău", prin prisma versurilor melodiilor sale, dar adevărul este că este un om complet schimbat atunci când este alături de familia lui.

"Din cauza melodiilor, lumea se așteapta să vorbesc urât în public sau să fiu al dracu, dar apoi când mă cunosc toți îmi spun că sunt de treabă. A fi familist este un lucru foarte important, trebuie să ții cu familia. Dacă ai avut o viață mai colorată înainte, mai agitată, când se deschide ușa și te duci acasă uiți de tot", a declarat Puya, conform Libertatea.

4Este topit după fetițele sale

Este topit după fetițele sale

Puya şi Melinda au devenit părinți pentru prima oară în anul 2010, atunci când Melinda a născut-o pe Melisa. În 2012, cei doi au devenit din nou părinţi, când li s-a născut cea de-a doua fetiţă, Iuliana. Artistul are o legătură specială cu fetițele sale și adoră să petreacă timpul alături de ele, iar în 2019 a devenit tătic pentru a treia oară.

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Ce familie frumoasă are Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu. Cine este femeia care i-a dăruit al treilea copil

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.