Ce familie superbă are Dan Negru! Vezi cum arată soția și cei 2 copii și află de ce prezentarorul alege să nu îi expună

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Dan Negru este vocea showurilor de divertisment din România de peste 20 de ani. "Regele audiențelor", așa cum mai este numit, este unul dintre cei mai îndrăgiți și longevivi prezentatori TV de la noi.

Este cunoscut de toată lumea, însă în privința vieții personale este foarte discret. Dan Negru a preferat încă de la debutul său în showbiz să nu își expună soția și copiii, iar motivele sunt bine întemeiate. Vezi, în galeria foto, ce familie superbă are prezentatorul.

Surse articol: Viva! / Click.ro / Libertatea

Sursa foto principală: Facebook Dan Negru

"Regele audiențelor" de peste 20 de ani

"Regele audiențelor" de peste 20 de ani

Dan Negru este, cu siguranță, un profesionist desăvârșit și un adevărat showman. Prezentatorul TV, în vârstă de 49 de ani, are un palmares impresionant de premii pentru recunoașterea meritelor pentru proiectele TV fabuloase pe care le-a avut de-a lungul timpului. Are succes mult și în viața personală și este foarte mândru de soția lui, Codruța, dar și de cei doi copii ai lor, Dara și Bogdan.

Sursa foto: Facebook

Soția - apariție rară în public

Soția - apariție rară în public

Codruța, soția lui Dan Negru, nu este un personaj monden și s-a afișat de puține ori în public, la brațul prezentatorului TV. Dan Negru spune că soției sale nu îi place viața de celebritate și preferă să nu participe la evenimente publice.

Sursa foto: Imgur

Codruța este medic stomatolog

Codruța este medic stomatolog

Codruța Negru este complet străină de lumea showbizului. În vârstă de 40 de ani, soția lui Dan Negru este de profesie medic stomatolog la o clinică din Capitală. Dan Negru a mărturisit la un moment dat că și el, la rândul lui, a preferat să aibă o carieră în televiziune fără a fi neapărat un personaj monden.

"Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă. Când am venit în București, un director de televiziune mi-a spus că, pentru a reuși în breasla asta, trebuie să devin un monden. Au trecut vreo 20 de ani de atunci și uite că am performat în televiziune și fără să devin monden.", a declarat Dan Negru, pentru revista Viva!

Sursa foto: Facebook

De ce nu își expune Dan Negru familia

De ce nu își expune Dan Negru familia

Dan Negru are o familie absolut minunată. Prezentatorul TV reușește cu brio să împace viața profesională cu cea personală și adoră să petreacă timp alături de soția și copiii lui, Daria și Bogdan. Spre deosebire de alte vedete, Dan Negru a decis, împreună cu familia lui, ca cei trei să nu fie expuși în spațiul public. "E alegerea noastră, a mea și a soției mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene.", a declarat Dan Negru, conform Viva!

În plus, în urmă cu trei ani, Dan Negru a scris un mesaj pe Facebook în care făcea referire la faptul că familia lui nu are legătură cu lumea showbizului. "Ai mei stau departe de televiziune, de ziare și de tot zumzetul lumii mondene, așa că pun rar poze cu ei pe aici...", a scris prezentatorul TV.

Sursa foto: Imgur

Surse foto: Facebook, Imgur

Articolul urmator "Divorțul" anului! Dan Negru a plecat de la Antena 1

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.