Ce fiu mare are Patrizia Paglieri! Francesco e frumos de pică și are o carieră de succes în față!

Cristina Gherghina

Pe Chef Patrizia Paglieri o știe o țară întreagă! Din 1993 locuiește în România și de atunci gătește mâncăruri delicioase pe care clienții le adoră. De-a lungul timpului a avut mai multe restaurante și a ajuns și la MasterChef, în calitate de jurat. 

Cu toate acestea, publicul nu cunoaște foarte multe detalii legate de viața personală a acesteia. De exemplu, știai că are un fiu, pe nume Francesco? 

Dacă răspunsul la întrebare este negativ, atunci descoperă în Galeria Foto cum arată Francesco Paglieri și cu ce se ocupă!

A trăit cu ideea că tatăl său e mort până la vârsta de 14 ani

A trăit cu ideea că tatăl său e mort, până la vârsta de 14 ani

Patrizia Paglieri a divorțat de tatăl lui Francesco pe când acesta avea doar un an. Vedeta  a considerat că este mai bine ca fiul său să nu știe de existența tatălui său, drept pentru care băiatul a trăit cu ideea că tatăl său este mort, până la vârsta de 14 ani.

"Eu i-am spus iniţial că tatăl lui e mort. M-am gândit că aşa ar fi mai bine, decât să mă întrebe întruna despre el, iar eu să nu am răs­punsuri. Nu-i puteam spune adevărul, fiindcă simţeam că adevărul divorţului era unul ruşi­nos, şi atunci l-am lăsat cu ideea că e mort, până la 14 ani, când am sperat că va înţelege şi i-am explicat”, a spus Patrizia în cadrul unui interviu pentru OK! Magazine. 

"Dacă ăsta a fost destinul, ce poţi face? Mie mai mult decât pentru mine, îmi pare rău pentru ea, că n-a reuşit să-şi găsească pe ci­neva ulterior", a spus Francesco. 

Sursă foto: Facebook 

A trecut printr-o transformare uluitoare

A trecut printr-o transformare uluitoare

Francesco a fost dintotdeauna pasionat de sport, practicând polo de performanță pe vremea când era mai mic. A câștigat cu echipa sa titlul de campion la juniori, titlu care i-a adus o frumoasă medalie, făcându-și mama și bunica extrem de mândre.

Acum, la cei 23 de ani, Francesco nu a renunțat la sport, petrecându-ți timpul în sala de forță. Acum are un corp sculptat pe care nu se ferește să îl afișeze pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, Francesco a declarat acum doi ani că ajunsese la greutatea de 84 de kilograme, iar sportul l-a ajutat să obțină corpul mult visat.

"Am avut 84 de kilograme vara trecută. Am slăbit 18 kilograme. Am început în noiembrie, am fost la nutriționist. După care din februarie m-am documentat. Dimineața beau doar cafea și un pahar de apă. Fac pauză alimentară de 16 ore. Fac sport, mișcare în general, nu neapărat sală”, declara Francesco în cadrul emisiunii lui Măruță, în vara anului 2018. 

Sursă foto: Instagram 

"Important este să nu devin bunică şi să nu te căsătoreşti"

"Important este să nu devin bunică şi să nu te căsătoreşti"

Fiul Patriziei are o relație stabilă de câtiva ani, lucru care o cam sperie pe mama sa. 

În cadrul unei emisiuni, în 2018, vedeta declara că se teme că Francesco s-ar putea căsători și că ar putea să o facă bunică. 

"Eu nu am treabă, poate să vină şi cu una pe săptămână. Eu nu sunt din aia cu <>. Este important să nu te căsătoreşti, faci ce vrei, distrează-te! Cred că actul căsătoriei nu trebuie neapărat la vârsta lui, adică nu trebuie deloc. La 21 de ani, nu! Peste 10 ani, probabil.

Fă ce vrei, important este să nu devin bunică şi să nu te căsătoreşti!”, i-a transmis Patrizia Paglieri în direct, fiului ei.

Sursă foto: Facebook 

Tatăl său nu l-a căutat niciodată

Tatăl său nu l-a căutat niciodată

La un moment dat în viața sa, Patrizia a declarat că își dorea tare mult un copil, însă, nu neapărat și un soț. Potrivit spuselor sale, era dispusă chiar să apeleze la o clinică, pentru material genetic. 

Ulterior, Francesco a apărut în viața Patriziei, însă tatăl său nu l-a căutat niciodată. 

"Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Singura dată în care l-a văzut a fost pe aeroport, băiatul avea deja şapte ani. Tatăl lui a trecut pe lângă noi şi s-a făcut că nu îl vede", a declarat Patrizia. 

Sursă foto: Facebook 

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Dezgolită de secrete! Ce intervenții estetice și-a făcut Patrizia Paglieri ca să arate așa bine la vârsta ei

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.