Ce mai face cuceritorul Jaime Camil. Are o familie minunată și o carieră de succes

Ce mai face cuceritorul Jaime Camil. Are o familie minunată și o carieră de succes
Ramona Jurubita

Actorul mexican Jaime Camil s-a născut pe 22 iulie 1973 și parcă a venit pe lume pentru a aduce bucurie în sufletele oamenilor. Toate rolurile interpretate de el au fost excepționale și l-au propulsat rapid pe culmile succesului. Acum, la 49 de ani, încă este considerat unul dintre cei mai talentați și atrăgători actori ai vremurilor noastre.

Nu ai cum să nu îți amintești de Fernando Mendiola din „La Fea Más Bella” (2006) sau de Rogelio de la Vega din „Jane the Virgin” (2014)! Cele două personaje, interpretate de același actor, încă sunt extrem de iubite de public. Proiectul din 2014 i-a adus lui Jaime Camil și două nominalizări la Critics' Choice Television Award pentru Cel mai bun actor în rol secundar într-un serial de comedie.

Charismatic, simpatic și amuzant – așa s-a făcut remarcat acum aproximativ două decenii și așa a rămas. În acest articol vrei descoperi informații cheie din viața și din cariera lui. De asemenea, vei vedea cum arată în prezent și ce mai face. Are planuri de viitor, se implică în continuare în proiecte importante? Toate aceste detalii pot fi citite în galeria foto.

Ce studii are și cum a debutat în televiziune Vezi galeria foto » Când a pășit în lumea telenovelelor și care sunt proiectele care l-au consacrat A dublat vocile personajelor din animații celebre

Surse foto: Getty, InstagramInstagramInstagramInstagramInstagramInstagramInstagram

Surse articol: AldianewsSuperstarsbioTvovermindPeople

Articolul urmator
Ce familie frumoasă are Viorel de la 3 SUD EST!
Ce familie frumoasă are Viorel de la 3 SUD EST!
Ce fel de de familie vei forma?
Incepe quiz
Ce fel de de familie vei forma?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.