Ce mari au crescut fiicele Amaliei Năstase din mariajul cu Ilie Năstase. „Le las să-și aleagă calea lor, să facă ceea ce vor, chiar dacă eu aș avea niște obiecții."

Ce mari au crescut fiicele Amaliei Năstase din mariajul cu Ilie Năstase. „Le las să-și aleagă calea lor, să facă ceea ce vor, chiar dacă eu aș avea niște obiecții."

Anca Marcus

Ilie Năstase (77 de ani), celebrul jucător de tenis român, și fosta sa soție, Amalia Năstase (47 de ani), au fost binecuvântați cu două fiice. Crescute în grija atentă a mamei lor, care și-a refăcut viața alături de omul de afaceri Răzvan Vasilescu, cele două tinere au devenit adevărate modele de succes și independență.

Căsnicia dintre Amalia și Ilie Năstase, a treia pentru sportiv, s-a încheiat în anul 2010, după 14 ani de iubire. De când au luat-o pe drumuri separate, cei doi au rămas în relații bune de dragul fetițelor, crescute de mama lor.

Poză alb-negru cu Amalia Năstase și cele două fiice ale sale, Alessia și Emma, din căsnicia cu Ilie Năstase

Fiica cea mare studiază la Paris

Alessia Năstase, în vârstă de 20 de ani, este un adevărat talent în domeniul artelor. După absolvirea Școlii Americane din București, a obținut o bursă la prestigioasa Școala de Design Parsons din Paris, specializându-se în Fine Arts (tr.red Arte Fine).

Pe când avea 17 ani, tânăra artistă a organizat chiar și o expoziție dedicată tenisului, inspirată din cariera strălucitoare a tatălui său. A surprins lumea artei cu operele sale, iar prima lucrare a fost chiar cumpărată de către miliardarul Ion Țiriac. Ilie Năstase este mai mult decât mândru de realizările fiicei sale, subliniind că aceasta nu are nevoie de sprijin financiar din partea lui. 

Emma visează să plece în Marea Britanie sau Spania 

Pe de altă parte, Emma, fiica mai mică a cuplului Năstase, își urmează propriile aspirații. La American International School of Bucharest, în clasa a XII-a, tânăra este pasionată de economie și își dorește să continue studiile la o universitate din Marea Britanie sau Spania. Ambițioasă din fire, mezina lui Ilie Năstase ține ștacheta sus în această familie celebră.

Fetele au primit o educație aleasă din partea mamei lor 

Vedeta s-a dedicat în totalitate creșterii și educației copiilor ei, iar de curând a dezvăluit că, deși nu le-a permis să experimenteze totul, ea le-a oferit mereu libertatea de a-și alege propriul drum în viață.

„Nu i-am lăsat să facă chiar toate tâmpeniile și nu-i las să experimenteze chiar toate chestiile pentru că le explic și au văzut și din experiența mea că nu e ok să fumezi, nu e ok să bei. (…) N-ai de ce să încerci ceva care știi sigur că nu e ok. În alte privințe le las să-și aleagă calea lor, să facă ceea ce vor, chiar dacă eu aș avea niște obiecții. Sunt copii cerebrali care merită să-și aleagă singuri calea fără să le spun eu ce e mai bine pentru ele”, a declarat Amalia Năstase.

Amalia Năstase, cea mai mare provocare ca mamă

Amalia Năstase împeună cu soțul Răzvan Vasilescu, Tomi, Alessia și Emma la DisneyLand

După divorțul de celebrul sportiv, Amalia Năstase și-a refăcut viața alături de Răzvan Vasilescu, cei doi având împreună și un băiat de 8 ani, pe Toma. Vedeta este foarte mândră de familia ei, însă mărturisește că cea mai mare provocare a unei mame este să-și educe bine copiii. 

„Ca mamă de fete a fost să le fac pe fetele mele să înțeleagă că sunt frumoase şi sunt foarte puternice. În jurul copiilor tot timpul există comparații, iar eu asta am încercat să le explic că nu trebuie să se compare niciodată cu nimeni. Le-am zis că sunt superbe, deştepte şi puternice. Asta este cea mai mare provocare pentru că nu ştii dacă reuşeşti. Și ca mamă de băiat a fost să nu-l mai ajut de câte ori are nevoie, să-l las că este băiat şi trebuie să se descurce singur. Chiar dacă îl doare şi este o problemă trebuie să o rezolve singur", a spus vedeta.

Ilie Năstase a fost unul dintre cei mai charismatici bărbați ai României, dar stai să îl vezi pe fiul său

Surse foto: Instagram, Instagram, Instagram

Surse articol: Fanatik, A1, Viva, Radio Impuls

Articolul urmator
Romanița Iovan nu încurajează trendul operațiilor estetice. "Chiar dacă exteriorul este poleit în culoarea roz. Dacă ai sufletul gri, se vede"
Romanița Iovan nu încurajează trendul operațiilor estetice. "Chiar dacă exteriorul este poleit în culoarea roz. Dacă ai sufletul gri, se vede"
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.