Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ce mari și frumoși s-au făcut copiii Elenei Băsescu! Pozele cu cei 3 nepoți ai fostului președinte al României au topit toate inimile!

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, s-a bucurat de o mare popularitate în timpul mandatelor tatălui ei și continuă să fie în vizorul public și acum. La cei 40 de ani, Elena Băsescu se poate mândri cu o carieră foarte variată, de la fotomodel la economist și chiar europarlamentar în perioada 2009- 2014. 

Cunoscută și sub porecla de EBA, după ce a candidat la alegerile eruroparlamentare din 2009 sub acest brand, fiica fostului președinte are o familie foarte frumoasă, cu trei copii cât se poate de reușiți. Dacă vrei să descoperi mai multe despre odraslele celui mai sexy europarlamentar și despre relația Elenei Bărsescu cu cei mici, te invităm să vizitezi galeria. 

Elena Băsescu, între cariera politică și viața de fotomodel

Elena Băsescu, între cariera politică și viața de fotomodel

De curând, Elena Băsescu a împlinit 40 de ani și arată uimitor la această vârstă. Fiica  lui Traian Băsescu, a avut o ascensiune politică de invidiat, pe vremea când tatăl său era președinte al României. 

EBA a absolvit Facultatea de Relații Comerciale Financiar Bancare Interne și Internaționale, Universitatea Româno-Americană, București  și are o diplomă de master în științe politice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative. Din 2008, a cochetat cu politica, iar între 2009 și 2014 a fost europarlamentar, în ciuda criticilor vehemente din partea presei de la acea vreme. 

Elena Băsescu a fost și fotomodel, unul dintre momentele ei de glorie fiind Festivalul de moda de la Iași, din 2006. 

Din 2016, lucrează ca economist la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale.

Sursa foto: Instagram

Trei copii din două relații 

Trei copii din două relații 

Elna Băsescu are trei copii: Sofia Anais (născută pe 1 septembrie 2013) şi Traian Jr. (născut pe 31 ianuarie 2015).  Din relația cu afaceristul Cătălin Gheorghe s-a născut cel de-al treilea copil al vedetei, micuța Anastasia, în iunie 2018.

Fostul președinte al României este foarte mândru de modul în care fiica sa și crește copii. 

”Fiica mea este singura, divortata si are trei copii si ii creste. Daca vrei sa cresti trei copii, ii cresti. Si nu plecati de la premiza ca ii da tata bani. Nu.

Are si o mica firma care are succes tot mai mare. Uite ca are trei copii. Nu e scuza ca nu ai conditii sa cresti copilul. Ai conditii sa cresti trei copii. Vad ca ii creste destul de bine", a declarat Traian Băsescu într-un interviu pentru RFI România.

Sursa foto: Instagram

 

De Paști, Elena Băsescu a petrecut în izolare, împreună cu copiii

De Paști, Elena Băsescu a petrecut în izolare, împreună cu copiii

Elena Băsescu petrece cât de mult timp poate cu cei mici. Starea de izolare nu pare să-i fi afectat prea tare pe tânăra mămică și pe copii, care se distrează foarte bine împreună. 

Mai afectați au fost bunicii, Traian și Maria Băsescu care au petrecut pentru prima oară sărbătorile de Paști fără să-i aibă pe nepoți alături. Elena Băsescu a făcut o postare pe Instagram, înc are ciocnește ouă cu cei mici și a însoțit-o cu un mesaj de dor:

"Lumina Învierii Domnului să vă aducă speranță și bucurie în suflete! Este primul an când suntem departe de mama, tata și Ioana. Ne lipsesc nespus", a scris EBA, care și-a serbat și ziua de naștere de pe 24 aprilie tot în izolare.

Sursa foto: Instagram

Elena Băsescu a fost căsătorită cu deputatul Bogdan Ionescu

Elena Băsescu a fost căsătorită cu deputatul Bogdan Ionescu

Cei doi copii mai mari ai Elenei Băsescu sunt fructul dragostei cu deputatul român Bogdan Ionescu, cu care EBA a avut o relație încă din 2009. În 2013, cei doi s-au căsătorit, iar un an mai târziu s-a născut Anais Sofia, care are acum 7 ani. În 2015 Elena Băsescu a dat naștere unui băiețel, pe care l-a numit Traian, în cinstea fostului președinte al României. 

Mariajul cu omul politic s-a încheiat în 2016. 

”...decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai în­ţelegeau. E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizan­tă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună. De dragul lor, eu şi Bogdan am decis să ne separăm. Nu am mai putut face compromisuri majore. Nu am vrut să falsific nici ideea de iubire şi nici pe cea de familie pentru ei. Cel mai bine este să fim cinstiţi pentru copiii noştri.”, a declarat EBA pentru revista Viva!

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta