Nu Skin

Ce mari și frumoși s-au făcut copiii Elenei Băsescu! Pozele cu cei 3 nepoți ai fostului președinte al României au topit toate inimile!

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Fiica cea mică a Elenei Băsescu a rezultat din dragostea cu afaceristul Cătălin Gheorghe

Fiica cea mică a Elenei Băsescu a rezultat din dragostea cu afaceristul Cătălin Gheorghe

Micuța Anastasia s-a născut în 2018, tatăl acesteia fiind afaceristul Cătălin Gheorghe, cunoscut în lumea mondenă sub porecla de Tomată. Patron al unui restaurant luxos din București, Cătălin Gheorghe este cu 12 ani mai tânăr ca EBA, dar acest lucru nu a fost un obstacol în calea relației lor.

După doi ani de iubire însă, cei doi au pus punct acestei legături, dar se pare că lucruile nu s-au terminat în cei mai buni termeni. Apropiații cuplului pretind că tânărul om de afaceri este decis să ceară custodia fetiței, ceea ce a înfuriat-o pe EBA și a făcut-o să renunțe la orice pretenție de pensie alimentară din partea fostului iubit. 

Sursa foto: instagram

Elena Băsescu este foarte implicată în creșterea copiilor

Elena Băsescu este foarte implicată în creșterea copiilor

Elena Băsescu petrece foarte mult timp cu copiii și se ocupă foarte atent de educația lor. 

”Timpul petrecut cu ei este cel mai preţios dar pe care îl poţi face copiilor tăi. Ei sunt prioritatea absolută pentru mine.”, a declarat ea pentru Viva!

”Nu am nici reţete secrete, nici bagheta magică a lui Harry Potter, nici păreri duse la extrem, care sunt la mare modă acum şi polarizează societatea. Sunt o mamă normală. Iau fiecare zi aşa cum este şi încerc să mă descurc cât mai bine cu putinţă.”, a mai adăugat EBA.

Sursa foto: Instagram

Traian Băsescu este un  bunic fericit

Traian Băsescu este un bunic fericit

Elena Băsescu a mărturisit că se bazează cu adevărat doar pe familia ei, iar sora sa, Ioana, este prietena cea mai bună.

”întotdeauna am crezut că familia este singurul prie­ten adevărat şi loial pe care îl poţi avea. Altfel, nu am aşteptări mai mari decât cele pe care viaţa m-a învăţat să le am de la oamenii din jurul meu. Sora mea este cel mai bun prieten pe care îl am pe lumea asta.”, a mai declarat ea în interviul de la Viva!

Nu-i de mirare că fostul președinte al României este foarte implicat în viața nepoților săi, atât a celor trei copii ai Elenei, cât și a lui Radu, nepotul din partea Ioanei Băsescu. Traian Băsescu se consideră un om împlinit și apare cât de des poate în imagini cu toți nepoții lui.  De altfel, el și-a exprimat în mai multe rânduri opinia sa despre importanța familiei, declarând, încă de vremea când era președinte că „în viață trebuie să faci două lucruri: să faci copii și să ai pământ”.

Sursa foto: Instagram

 

Surse foto: Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta