Ce poveste de iubire frumoasă a trăit regretatul Costel Constantin. A încetat din viață la doi ani de la moartea soției

Ce poveste de iubire frumoasă a trăit regretatul Costel Constantin. A încetat din viață la doi ani de la moartea soției

Mariana Voinea

Regretatul Costel Constantin, actorul atât de îndrăgit de români, a plecat la ceruri pentru a fi alături de soția sa, Mihaela, cea alături de care a trăit o poveste de iubire demnă de romanele de dragoste. Tristețea pricinuită de pierderea jumătății sale a luat sfârșit, pentru ca povestea lor să continue, la fel de frumos, pe un alt tărâm...

Regretatul actor Costel Constantin a decedat pe data de 22 mai 2024, la doar doi ani după ce și-a pierdut soția și iubirea vieții lui, Mihaela. Marele actor a rezistat doar 2 ani fără doamna inimii sale și, conform apropiaților, era apăsat de absența ei.

Teatrul românesc este în doliu după ce actorul Costel Constantin a părăsit această lume, lăsând drept moștenire culturală zeci de roluri pe care le-a jucat cu o deosebită măiestrie, atât în lumea teatrului și filmului, cât și în seriale TV. Costel Constantin a sedimentat amintiri frumoase în inimile apropiaților, dar și în sufletele publicului. Actorul a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu soția sa, Mihaela, care a început frumos și s-a sfârșit… în ceruri.

În cazul meu, norocul a însemnat întâlnirea cu soția mea, Mihaela”

Actorul a fost căsătorit timp de aproape 50 de ani cu Mihaela Constantin. Cei doi s-au cunoscut în anul 1974 și s-au căsătorit în 1977, amândoi având câte un mariaj la activ și fiecare fiind deja părinte și având câte un băiat din căsniciile anterioare, conform dcnews.ro.

  sotia regretatului costel constantin actor

Tudor a jucat 10 ani rugby în Franța, iar acum este om de afaceri și se ocupă cu vânzare de mobilă, în timp ce Vlad este un medic foarte apreciat și profesor la Facultatea de Medicină. Actorul era bunic, nepotul lui făcând tot rugby și nepoata fiind studentă la Facultatea de Drept.

Costel Constantin a vorbit mereu la superlativ despre soția sa, femeia vieții lui: „Dacă nu ai o mână forte, care să te susțină, nu reuşeşti. În cazul meu, norocul a însemnat întâlnirea cu soţia mea, Mihaela. Fiecare venim după o altă experinţă şi fiecare a adus ceva în relaţia asta. Ne completăm. O relaţie ca să funcţioneze, trebuie consolidată. Trebuie să dublezi permanent cu inteligenţă şi sensibilitate.

Asta presupune o mare cheltuială de energie, de răbdare, ca să nu mai vorbim de multă, multă dragoste. Cu timpul, într-un cuplu ajungi să simţi, să reacţionezi în acelaşi fel la o bucurie, la o durere, la o încercare mai serioasă. Uneori te laşi dus de probleme şi dacă nu ai pe cineva care să te domolească, nu rezişti...”, povestea maestrul pentru „Cronica română”.

Mi-a spus că prima dată i-au plăcut ochii mei negri și vocea mea. Asta s-a întâmplat în 1971. Sunt 50 de ani de atunci!”

actorul costel constantin impreuna cu sotia sa pozand afara in fata unei cladiri

Într-un interviu dat revistei Viva în urmă cu câțiva ani, actorul povestea cum s-a cunoscut cu soția lui.

Ea lucra la Athénée Palace, la recepție, și pe vremea aia era cu un regizor de radio, Dan Puican. Iar eu, împreună cu Alexandru Repan și Constantin Diplan, am venit de la televiziune, de unde ne-am luat banii și ne-am zis să mergem la braserie. La masă, o vedem ieșind de la hotel pe Mihaela, care se ducea să își cumpere pișcoturi.

„Uite-o pe nevasta lui Puican, zice Diplan. „Ce mișto gagică, eu mă duc la ea!”, le-am zis. Și asta am și făcut: „Doamnă, vă rog să-i transmiteți din partea mea salutări domnului Puican, cu care am făcut atâtea piese la radio!”, i-am spus. Ea mi-a mulțumit. Asta a fost prima dată când ne-am văzut.

Ulterior, după nu multă vreme, la barul de noapte de jos de la Athénée, erau Mișu Fotino, cu Dan Puican și cu Mihaela. Noi eram în aceeași formulă de trei, plus Conți Bărbulescu și Ștefan Bănică, la o altă masă. Sărbătoream ceva, luasem un pachet de Kent…

Cred că eram un pic mai „binedispus”, că m-am ridicat și m-am dus direct la masa lor: „Doamnă, dansați?”, iar Mișu Fotino a răspuns răspicat „NU!”. Colegul meu, îți dai seama? (râde). Dar ea a spus că dansează și cam de atunci ne-am legat…”, povestea actorul în urmă cu 3 ani.

Ulterior, actorul a continuat și a destăinuit: „Mai târziu mi-a spus că prima dată i-au plăcut ochii mei negri și vocea mea. Asta s-a întâmplat în 1971. Sunt 50 de ani de atunci!”

A murit marele actor Costel Constantin!

În pandemie o luam de mână pe Mihaela și ne plimbam 10 kilometri zilnic!”

Costel Constantin își amintește cum, în vremea pandemiei, zilnic își lua soția de mână și mergeau câte 10 km, iar Mihaela a fost omul pe care s-a bazat în orice moment, care l-a admirat pentru talentul actoricesc, i-a apreciat sensibilitatea, maturitatea și dăruirea. 

 sotia regretatului actor costel constantin in gradina

La rândul său, actorul o considera pe soția lui punctul său de echilibru și de inspirație, persoana care îi aducea liniște și fericire în viață. Totodată, Mihaela era supervizorul preparatelor culinare pe care soțul său le gătea și împreună formau echipa ideală în bucătărie, dar și o echipă minunată în viața de zi cu zi, lucru care le-a permis să mențină vie relația chiar și după 50 de ani.

Dragostea necondiționată și respectul reciproc au reprezentat secretul longevității relației dintre Costel Constantin și soția lui, o poveste de dragoste care reprezintă o sursă de inspirație pentru generațiile viitoare. Cei doi au arătat că prin respect și dăruire se pot construi relații de neclintit și se poate atinge adevărata fericire.

În umbra caracterului său jovial, actorul era apăsat de absența soției

Doi ani a petrecut Costel Constantin fără iubita sa soție, Mihaela, și în nicio discuție nu omitea să o descrie în amintiri frumoase pe marea lui iubire. Singurătatea i-a mai fost alinată de copii și de un camarad de scenă, actorul Virgil Ogășanu, care a purtat aceeași karmă a solitudinii.

 actorul costel constantin pe scena teatrului

În ciuda faptului că avea un caracter jovial și o energie aparte, maestrul purta în suflet o durere profundă din cauza lipsei soției sale care a trecut în neființă.

O poveste de dragoste cu adevărat specială, demnă de filmele de Oscar, ai cărei actori principali s-au reîntâlnit de curând în ceruri…

Surse foto: facebook.com

Surse articol: cancan.rocancan.roredactia.rolibertateapentrufemei.ro

Articolul urmator
Mirela Zeța, fosta iubită a lui Mihai Bendeac, s-a căsătorit în secret în urmă cu doi ani! Ce poveste frumoasă de iubire trăiește
Mirela Zeța, fosta iubită a lui Mihai Bendeac, s-a căsătorit în secret în urmă cu doi ani! Ce poveste frumoasă de iubire trăiește
Cu ce fel de poveste se aseamana viata ta?
Incepe quiz
Cu ce fel de poveste se aseamana viata ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.