Ce sfat dă tinerelor moldoveanca superbă care defilează goală în cel mai urmărit serial al momentului

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Alexandrina Țurcan a interpretat un rol episodic în cel mai urmărit serial al momentului - "Emily in Paris". Moldoveanca este de o frumusețe fără egal și a avut șansa de a colabora cu nume mari din industria actoriei, precum Lilly Collins sau Philippine Leroy-Beaulieu. Alexandrina a defilat în costumul Evei pe podul Alexandre al III-lea din Paris, în timpul filmărilor, într-o perioadă în care erau foarte mulți turiști în zonă.

Mesaj puternic pentru femei

Moldoveana are vârsta de 27 de ani și a apărut în seriale și filme precum "L'Ideal", în anul 2016, dar și "Mon inconnue", în 2019. Tânăra și-a dorit încă din copilărie să pășească pe catwalk, iar la vârsta de 15 ani a fost descoperită de agenția "Mandarina Models" din țara noastră. Drumul său a condus-o către Paris, după ce a semnat un contract cu un brand important din industrie. Alexandrina Țurcan are în palmares ședințe foto pentru revistele Vogue, Elle, dar și Harper’s Bazaar. 

Sursa foto: Instagram

Alexandrina Țurcan a avut ocazia de a se alătura distribuției serialului "Emily in Paris", cel mai popular, de altfel, din prezent. Modelul a defilat goală într-o scenă dintr-un episod și și-a etalat cu mândrie fizicul fără cusur. Însă dincolo de fabulosul din imagine și onoarea de a juca alături de actori cunoscuți, moldoveanca a avut un mesaj puternic, pentru femeile de pretutindeni, despre experiența ei de a filma fără haine.

"Micul meu rol în serialul Emily in Paris a fost o experienţă extraordinară şi plină de râsete. P.S. Vă rog să nu-i arătaţi ultima poză cu mine mamei mele, căci va avea un atac de cord (din fericire, nu are Netflix). Şi da, am defilat complet goală pe podul Alexandre III, în luna august, ceea ce înseamnă că era plin de turişti. Însă, ce nu face omul de dragul artei... Lecţie: Fetelor, mergeţi la şcoală, obţineţi o diplomă şi un loc de muncă real, altfel veţi ajunge ca mine. Defilând goală pentru o producţie Netflix pentru a-ţi câştiga existenţa.", a scris Alexandrina Țurcan, pe Instagram.

Alexandrina, la filmările serialului "Emily in Paris" -  Sursa foto: Instagram

Alexandrina are o relație specială cu familia ei, în special cu bunica, alături de care se fotografiază des pe rețelele sociale. Chiar dacă a trăiește în Paris și nu a mai reușit să își viziteze familia din Moldova, din cauza restricțiilor de pandemie, le transmite rudelor mesaje emoționante, ori de câte ori are ocazia. 

Sursa foto: Instagram

"Mi-am dorit mult să mă întorc acasă, în Moldova, ca să îmi văd mama și bunica. Îmi e dor de ele. Însă, se pare că este prea periculos să călătorim, momentan. Așa că sunt blocată în Paris. Vorbesc toată ziua cu familia la telefon. Este ciudat cum vremuri ca astea ne readuc cu picioarele pe pământ. Începem să apreciem valori fundamentale, viața, unitatea și familia”, a moldoveanca, pe Instagram. 

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Ce face William Levy azi. Cel mai atrăgător actor de telenovele are o familie superbă!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.