Ce spune Catinca Roman despre Petre Roman, la o lună de la moartea mamei sale. „Nu am înțeles niciodată ce l-a deranjat pe el așa de tare de a rupt complet legătura cu noi"

Ce spune Catinca Roman despre Petre Roman, la o lună de la moartea mamei sale. „Nu am înțeles niciodată ce l-a deranjat pe el așa de tare de a rupt complet legătura cu noi"

Anca Marcus

Catinca Roman (56 de ani), fiica Mioarei Roman din primul ei mariaj cu Iosif Zilahy, a făcut declarații vehemente împotriva tatălui său vitreg, Petre Roman, la mai bine de o lună de la înmormântarea mamei.

Deși nu a mai ținut legătura cu fosta sa soție după divorț, Petre Roman s-a prezentat la funeraliile acesteia pentru a-i aduce un ultim omagiu. Într-un interviu recent, Catinca Roman a declarat că gestul său a fost mai mult din obligație decât din sinceritate. În ochii ei, prezența la funeralii a fost doar o formalitate, pentru a da o impresie bună în fața camerelor de luat vederi.

„Eu nu mai sunt supărată pe el de mult. Ok, nu ai simțit să vii, nu veni. Dar să vii efectiv și s-o faci ca pe o obligație… A făcut-o pentru public. Nu am înțeles niciodată ce l-a deranjat pe el așa de tare de a rupt complet legătura cu noi. În continuare pentru mine este un mister… Eram acolo când a venit la priveghi.

Nu a salutat pe nimeni, cred că pe Oana, nici nu mai știu. A fost atât de rapid, eu nu cred că a stat nici 10 minute cât a scris presa. A fost ceva gen: a intrat, pac, și a ieșit! El pleca a doua zi, nu a venit în țară pentru asta”, a declarat la Metropola TV.

Catinca Roman vorbește deschis despre ruptura de tatăl său vitreg

Totodată, fiica Mioarei Roman este deranjată de faptul că fostul premier al României a rupt orice legătură cu ea și cu restul familiei după divorț. Creatoarea de modă nu s-a ferit să facă declarații și cu privire la actuala soție a tatălui său vitreg.

„Nu are legătură cu actuala soție. Nu o învinuiesc pe ea. Actuala soție e tot o victimă și ea, are și ea o vârstă, e un om educat totuși. Nu o cunosc personal. Mi se pare ceva foarte imatur. Au fost niște nemulțumiri ale lui, niște frustrări care s-au adunat în timp. Înainte de Revoluție au mai fost 15 ani când el era cu mult sub mama, ea era mai cunoscută, ea câștiga mai mult ca el. Eu cred că el a adunat niște frustrări. El și-a pregătit plecarea din timp, nu pleci fără să fii sigur de niște lucruri, a fost pregătit și financiar.

E un tip extrem de pragmatic, foarte organizat, cu o disciplină de fier. Nu e un spontan, nu și-a pierdut mințile că s-a îndrăgostit. Am trăit 34 de ani în aceeași casă, nu i-am zis tată, dar l-am considerat ca pe părinte. E adevărat, făcea diferențe între mine și Oana, dar eu atunci nu am conștientizat acest lucru. Dar nu e normal ce a făcut! Nu pot totuși să spun că Oana a fost privilegiată. Nu vorbim de bani aici. Cu Oana sunt în relații foarte bune acum, dar nu ne vedem des. Suntem temperamente diferite, asta e!”.

Traian Băsescu a trimis o coroană de flori la funeraliile Mioarei Roman

În cadrul aceluiași interviu, vedeta a fost întrebată și despre presupusa datorie de 300.000 de euro pe care ar fi lăsat-o Mioara Roman. Acești bani reprezintă restanțele la plata chiriei și întreținerii vilei de protocol, unde Mioara Roman a locuit cu fostul ei soț până la evacuarea din timpul președinției lui Traian Băsescu. La ceremonia de înmormântare a Mioarei Roman, fostul președinte al României a trimis o coroană de flori în semn de respect și condoleanțe.

„Nu pot vorbi despre acest lucru pentru că este un proces încă. A fost situația care a fost, ei au făcut niște abuzuri la momentul respectiv.  Nici mama nu a luat hotărârea cea mai bună dacă mă întrebi pe mine, dar e tardiv.

Apreciez atitudinea lui Băsescu, indiferent de conflicte în asemenea momente trebuie să lași deoparte orgoliile și să te comporți frumos. Pentru mine a contat pentru că a contribuit și el la situația care este, dar a trimis o coroană la funeraliile mamei, semn că a avut remușcări”, a tras linia cu înțelepciune Catinca Roman.

Mioara Roman s-a stins din viaţă pe 23 februarie 2024 la azilul din Snagov, acolo unde era internată de mai multă vreme, în urma unui stop cardio-respirator.

Ce face și cu ce se ocupă fiica Catincăi Roman. Tânăra a lipsit de la înmormânarea bunicii sale, Mioara Roman

Surse foto: Facebook, Facebook

Surse articol: România Tv, Libertatea, Fanatik

Articolul urmator
Un nou "război" în showbizul românesc: Oana Roman vs Selly! "Pe mine băiețașul ăsta mă scoate din minți efectiv"
Un nou "război" în showbizul românesc: Oana Roman vs Selly! "Pe mine băiețașul ăsta mă scoate din minți efectiv"
Test de cultură generală: poţi ghici numele cărții după prima frază din roman?
Incepe quiz
Test de cultură generală: poţi ghici numele cărții după prima frază din roman?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.