Nu Skin

Ce spune femeia care a găsit un şobolan cusut în rochie

Eugenia Dinescu, redactor

Un şoricel mort prins în căptuşeala unei rochii nu este oferta de care ţi-ai dori să beneficiezi atunci când îţi cumperi o haină la reduceri. Cailey Fiesel, o tânără de 24 de ani din SUA, a avut parte de această experienţă îngrozitoare în luna iulie a acestui an.

După controversele iscate în jurul modului în care sunt trataţi angajaţii din industria textilă, un nou scandal pune pe jar industria confecţiilor. De această dată, incidentul putred este legat de o rochie în valoare de 40 de dolari, cumpărată dintr-un magazin din Greenwich, Connecticut, în ale cărei cusături a fost descoperit un şoarece mort.  

Cailey Fiesel a observat că este ceva în neregulă cu rochia neagră pe care o purta, atunci când a simţit un miros deranjant venind din zona tivului. Am simţit ceva atingându-mă pe picioare şi am crezut că este o aţă din cusătura rochiei”, a declarat Cailey într-un interviu acordat publicaţiei The New York Post. „Atunci când am tras de ea, nu s-a simţit ca o aţă. Apoi am atins tivul rochiei şi am simţit un fel de senzor anti-furt... am întors cusătura rochiei şi am văzut că nu era un senzor, ci un şoarece”, a completat ea.

„Am îngheţat – am fost paralizată de frică”, le-a declarat Cailey reporterilor The New York Post. „Am fost în stare de şoc. Ochii mei vedeau că este un şoarece, dar raţiunea îmi spunea că nu este posibil”, a continuat ea. În plângerea depusă la Curtea Supremă din Manhattan, femeia a ataşat şi fotografii care prezintă, fără echivoc, picioruşul unui şoricel prins în cusăturile rochiei.

Fiesel a dat în judecată producătorul rochiei invocând nu doar daunele emoţionale cauzate de experienţa prin care a trecut, ci şi iritaţia cutanată care a fost diagnosticată ulterior drept o „afecţiune cauzată de rozătoare”, informează Huffington Post. Printre aceste capete de acuzare, plângerea depusă la Curtea Supremă din Manhattan invocă şi acuzaţia de neglijenţă.

Reprezentanții brandului respectiv nu au oferit încă o declaraţie oficială cu privire la acest caz, însă au declarat că „investighează problema”.

Surse foto: Manhattan Supreme Court, Facebook.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta