Ce spune Răzvan Simion despre relația cu Daliana Răducan: "Am dreptul să fiu fericit"

Ramona Jurubita

Toți îl știm pe simpaticul Răzvan Simion de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de pe Antena 1, iar pentru că este persoană publică, mereu am asitat la evenimentele importante din viața lui. Deși are 41 de ani, Răzvan Simion încă nu a reușit să aibă o căsnicie de durată și a divorțat în anul 2015 de mama copiilor săi, după care a intrat în mai multe relații cu anumite vedete din România. Ultima comentată intens de public a fost relația cu celebra cântăreață Lidia Buble, care a durat cinci ani. Prezentatorul păstrează legătura cu fostele partenere pentru că de artistă îl leagă o colaborare profesională, iar cu fosta soție își împarte sarcinile cu privire la creșterea copiilor.

În prezent, pare că Răzvan Simion a dat uitării tot trecutul și își trăiește viața alături de Daliana Răducan, o femeie cu 11 ani mai tânără decât el. Această situație nu este deloc ieșită din comun, având în vedere că tot mai mulți parteneri cu diferență mare de vârstă între ei ne arată că se poate construi o relație durabilă atunci când nu se ține cont de tiparele societății. Un bun exemplu din aceeași categorie este chiar Dani Oțil (41 de ani) colegul de platou al lui Răzvan Simion, care s-a căsătorit cu Gabriela Prisacariu (29 de ani).

Răzvan Simion și Daliana Răducan în vacanță

Sursa foto: Instagram

Se pare că prezentatorul TV a început o nouă etapă a vieții lui și a devenit suficient de înțelept încât conștientizează că trecutul l-a ajutat să devină cine este astăzi, având în vedere că în plan sentimental a avut parte de mai multe relații eșuate. Recent, a fost invitat la podcastul lui Damian Drăghici și a vorbit deschis despre viața lui personală și despre învățăturile pe care le-a strâns de-a lungul timpului.

„Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu și înapoi tuturor femeilor care au trecut prin viața mea, de la care am avut lucruri de învățat și am înțeles că etapa trebuie să existe. Am înțeles și dezechilibrele pe care eu le-am avut sau pe care le-am produs. Fără suma experiențelor ăstora eu nu puteam să ajung omul care sunt astăzi.”, a explicat Răzvan Simion.

În prezent, omul de televiziune este împlinit pentru că și-a găsit fericirea în brațele frumoasei Daliana Răducan, cea care are aceleași pasiuni și aspirații ca ale lui. Răzvan Simion i-a povestit lui Damian Drăghici că a descoperit că el și iubita lui se completează perfect și că amândoi au găsit ceea ce căutau, atunci când s-au întâlnit unul pe celălalt și au decis să formeze un cuplu. Deși la început erau foarte discreți și au ținut relația departe de ochii lumii, acum cei doi vorbesc despre planurile lor de viitor.

„Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere.”, a declarat Răzvan Simion.

Prezentatorul de la Antena 1 a mărturisit că este într-un moment al vieții lui în care totul merge așa cum și-a dorit, mai ales că noua relație îi oferă și timpul de care are nevoie pentru a se bucura de momente alături de copiii lui din fosta căsătorie cu Diana Simion. Cei doi au o fată de 16 ani, pe Ianca Simion și un băiat în vârstă de 13 ani, pe nume Tudor Ștefan Simion.

„Îmi doresc să am timp pentru mine, să nu mai alerg ca nebunul, să am timp să mă reconectez cu copiii mei. Mi-a ieșit? Mi-a ieșit! Senzație! Bravo Universule! Asta mi-am dorit și asta am. Să pot să iert, am muncit mai mult decât muncește Dani la restaurant. Dar când am iertat, am iertat. Și ce să vezi? M-am iertat și pe mine și mă simt mai bine. Nu mai am trufie.”, a explicat el.

Vedeta a mărturisit și că s-a schimbat complet datorită experienței de viață pe care a dobândit-o, iar acum are capacitatea de a iubi mai intens și chiar dacă nu mai este la vârsta la care simte fluturi în stomac, iubirea lui și a Dalianei Răducan este extrem de puternică.

„S-a schimbat inclusiv iubirea, este una mult mai matură, nu e neapărat despre fluturi în stomac. La un anumit grad al elevării tale, vorbesc de partea spirituală, iubești alt fel, iubești mai așezat, iubești mai intens.”, a declarat Răzvan Simion.

Răzvan Simion și Daliana Răducan, îmbrățișați

Sursa foto: Instagram

Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a înfruntat toate obstacolele care i-au ieșit în cale și a învățat să își depășească limitele. Viața i-a arătat celebrului om de televiziune că nu trebuie să mai țină cont de vorbele răutăcuioase ale celor care nu îl plac și a învățat că este bine să facă doar ce simte ca să fie cu adevărat fericit.

„Mi-a fost teamă de ce o să zică lumea, dar eu am dreptul să fiu fericit! Dacă fericirea mea înseamnă poate să nu fiu conform așteptărilor altora, asta este. Dar eu am dreptul să fiu fericit.”, a adăugat el în cadrul podcastului.

Răzvan Simion lucrează în televiziune de 15 ani și este prezent pe post în fiecare dimineață de luni până vineri, alături de colegii săi și prezintă împreună cel mai longeviv matinal din România. „Neatza cu Răzvan și Dani” se difuzează de 13 ani pe Antena 1, iar înainte emisiunea lor s-a difuzat pe Național TV timp de doi ani.

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, declarații în premieră despre căsătorie și copil

Surse articol: YoutubeSpynewsLibertatea

Sursa foto principală: Instagram

Articolul urmator Fiica lui Răzvan Simion este majoră! Mesajul emoționant al matinalului

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.