Ce spune Răzvan Simion despre relația cu Daliana Răducan: "Am dreptul să fiu fericit"

Ce spune Răzvan Simion despre relația cu Daliana Răducan: "Am dreptul să fiu fericit"

Ramona Jurubita

Toți îl știm pe simpaticul Răzvan Simion de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de pe Antena 1, iar pentru că este persoană publică, mereu am asitat la evenimentele importante din viața lui. Deși are 43 de ani (împliniți pe 8 august 2023), Răzvan Simion încă nu a reușit să aibă o căsnicie de durată și a divorțat în anul 2015 de mama copiilor săi, după care a intrat în mai multe relații cu anumite vedete din România. În prezent, pare că Răzvan Simion a dat uitării tot trecutul și își trăiește viața alături de Daliana Răducan, o femeie cu 11 ani mai tânără decât el.

UPDATE 17 noiembrie 2023: Răzvan Simion și Daliana Răducanu sunt din ce în ce mai aproape de pasul cel mare, iar acum nu se mai feresc să vorbească despre ziua în care își vor uni destinele. Într-un interviu recent, prezentatorul de la Antena 1 a oferit detalii despre planurile de nuntă pe care el și partenera sa le-au făcut până în prezent. Se pare că s-au apucat să scrie lista cu invitați, chiar dacă nu au stabilit încă data exactă și nu au ales nici locația. Iată ce a dezvăluit în emisiunea Xtra Night Show, la Antena Stars:

„Ne gândim. Momentan, lista se tot mărește. Am vrut să facem ceva foarte mic, acum e ceva mediu. Sper să nu ajungă ceva foarte mare, ca la domnul Dan, ați văzut că el a făcut nuntă mare. Nu, încă ne gândim (n.r. cu privire la locație). Poate afară, poate aici. Dacă suntem puțini să încăpem, să fie onorant și pentru noi, afară.

Dacă suntem mai mulți, avem mulți prieteni care, culmea, ne amenință că dacă nu îi chemăm la nuntă se supără pe noi, ceea ce e dubios. În 2023, când primeai o invitație la nuntă, te cam lua cu rău. 300 de euro două sarmale, e mult (n.r. râde).”

Cei doi au ales cu grijă persoanele care le vor fi alături și știu deja cine le vor fi părinți spirituali. Iată ce a spus Răzvan Simion despre ei și despre posibilul cavaler de onoare:

„Nu sunt din lumea pe care ai putea-o cunoaște nașii. Cavaler de onoare l-aș pune pe Dănuț, dar cred că mai mult pe Tiago, fiul lui, că el a depășit vârsta la care să fie cavaler, mai ales de onoare.”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Razvan Simion (@futuristul)

UPDATE 13 aprilie 2023: Răzvan Simion și frumoasa lui logodnică au ales să își facă noi amintiri într-o vacanță în Japonia, de unde și-au impresionat fanii cu imagini spectaculoase. Dar să fi avut oare alt scop călătoria lor pe aceste meleaguri îndepărate? Recent, în presa tabloidă, au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi s-ar fi căsătorit în secret în această destinație minunată. Interesant este că, deși niciunul dintre ei nu a confirmat și nici nu a infirmat informațiile, un prieten de-al lui Răzvan Simion a dat de înțeles că totul este adevărat. 

„După ce ani la rândul am mers eu la ''birou'' la Răzvan, a venit rândul lui să vină la mine la "birou" - prin lumea mare. De data asta cu grupul nostru în Japonia, să ne bucurăm împreună de spectacolul cireșilor înfloriți.Data viitoare unde, tizule?! 😀 P.S. Casă de piatră cu minunata Daliana!”, este mesajul publicat de Răzvan Pascu, un apropiat al prezentatorului de la Antena 1.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Razvan Pascu (@razvanpascuro)

UPDATE 4 ianuarie 2023: Prima zi a anului 2023 a fost una specială pentru îndrăgitul cuplu format din Răzvan Simion și Daliana Răducan. Cei doi și-au anunțat logodna pe rețelele sociale, unde au postat o serie de mesaje emoționante. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a dat frâu liber creativității și a scris cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru logodnica sa.

„În 2023 aleg să fiu mai liber că niciodată și să trăiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos în viața mea. Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea.
Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred în perfecțiune. Are însă un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele. Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie și unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt. Așa cum trandafirul Micului Prinț a rămas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari.
Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil. Se poate fisura dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic.

Vă doresc un an 2023 plin de creativitate în care să vă făuriți binele în toate domeniile vieții voastre.
„Acolo unde trăiesc oamenii cresc cinci mii de trandafiri într-o grădină… și cu toate astea nu găsesc ce caută… dar totuși ce caută poate fi găsit chiar și într-un singur trandafir…”.”, este mesajul lui Răzvan Simion din data de 1 ianuarie 2023.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DALIANA RADUCAN (@daliana.raducan)

Îndrăgostiții se bucură în liniște de povestea lor de dragoste și continuă să împărtășească imagini de cuplu cu urmăritorii din mediul online. Videoclipul prin intermediul căruia au dat vestea cea mare nu este singura dovadă a iubirii lor, căci următoarea zi, pe 2 ianuarie 2023, au postat și alte fotografii în care apar extrem de apropiați. Inelul de logodnă este piesa de rezistență a ședinței foto pe care au făcut-o împreună cu această ocazie specială.

Iată-i cât de îndrăgostiți sunt la aproximativ doi ani de la momentul în care și-au făcut relația publică, în primăvara anului 2021:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DALIANA RADUCAN (@daliana.raducan)

Oamenii au reacționat într-un număr foarte mare la videoclipul și la fotografiile încărcate de cei doi. Printre persoanele care s-au bucurat pentru ei s-au numărat și vedete precum Diana Munteanu și Simona Pătruleasa, care i-au felicitat în comentarii.

----

Se pare că prezentatorul TV a început o nouă etapă a vieții lui și a devenit suficient de înțelept încât conștientizează că trecutul l-a ajutat să devină cine este astăzi, având în vedere că în plan sentimental a avut parte de mai multe relații eșuate. Recent, a fost invitat la podcastul lui Damian Drăghici și a vorbit deschis despre viața lui personală și despre învățăturile pe care le-a strâns de-a lungul timpului.

„Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu și înapoi tuturor femeilor care au trecut prin viața mea, de la care am avut lucruri de învățat și am înțeles că etapa trebuie să existe. Am înțeles și dezechilibrele pe care eu le-am avut sau pe care le-am produs. Fără suma experiențelor ăstora eu nu puteam să ajung omul care sunt astăzi.”, a explicat Răzvan Simion.

Răzvan Simion și Daliana Răducan în vacanță

În prezent, omul de televiziune este împlinit pentru că și-a găsit fericirea în brațele frumoasei Daliana Răducan, cea care are aceleași pasiuni și aspirații ca ale lui. Răzvan Simion i-a povestit lui Damian Drăghici că a descoperit că el și iubita lui se completează perfect și că amândoi au găsit ceea ce căutau, atunci când s-au întâlnit unul pe celălalt și au decis să formeze un cuplu. Deși la început erau foarte discreți și au ținut relația departe de ochii lumii, acum cei doi vorbesc despre planurile lor de viitor.

„Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere.”, a declarat Răzvan Simion.

Prezentatorul de la Antena 1 a mărturisit că este într-un moment al vieții lui în care totul merge așa cum și-a dorit, mai ales că noua relație îi oferă și timpul de care are nevoie pentru a se bucura de momente alături de copiii lui din fosta căsătorie cu Diana Simion. Cei doi au o fată de 16 ani, pe Ianca Simion și un băiat în vârstă de 13 ani, pe nume Tudor Ștefan Simion.

„Îmi doresc să am timp pentru mine, să nu mai alerg ca nebunul, să am timp să mă reconectez cu copiii mei. Mi-a ieșit? Mi-a ieșit! Senzație! Bravo Universule! Asta mi-am dorit și asta am. Să pot să iert, am muncit mai mult decât muncește Dani la restaurant. Dar când am iertat, am iertat. Și ce să vezi? M-am iertat și pe mine și mă simt mai bine. Nu mai am trufie.”, a explicat el.

Vedeta a mărturisit și că s-a schimbat complet datorită experienței de viață pe care a dobândit-o, iar acum are capacitatea de a iubi mai intens și chiar dacă nu mai este la vârsta la care simte fluturi în stomac, iubirea lui și a Dalianei Răducan este extrem de puternică.

„S-a schimbat inclusiv iubirea, este una mult mai matură, nu e neapărat despre fluturi în stomac. La un anumit grad al elevării tale, vorbesc de partea spirituală, iubești alt fel, iubești mai așezat, iubești mai intens.”, a declarat Răzvan Simion.

Răzvan Simion și Daliana Răducan, îmbrățișați

Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a înfruntat toate obstacolele care i-au ieșit în cale și a învățat să își depășească limitele. Viața i-a arătat celebrului om de televiziune că nu trebuie să mai țină cont de vorbele răutăcuioase ale celor care nu îl plac și a învățat că este bine să facă doar ce simte ca să fie cu adevărat fericit.

„Mi-a fost teamă de ce o să zică lumea, dar eu am dreptul să fiu fericit! Dacă fericirea mea înseamnă poate să nu fiu conform așteptărilor altora, asta este. Dar eu am dreptul să fiu fericit.”, a adăugat el în cadrul podcastului.

Răzvan Simion lucrează în televiziune de 15 ani și este prezent pe post în fiecare dimineață de luni până vineri, alături de colegii săi și prezintă împreună cel mai longeviv matinal din România. „Neatza cu Răzvan și Dani” se difuzează de 13 ani pe Antena 1, iar înainte emisiunea lor s-a difuzat pe Național TV timp de doi ani.

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, declarații în premieră despre căsătorie și copil

Surse foto: Instagram, InstagramInstagram 

Surse articol: YoutubeSpynewsLibertateaClickCancanClick

Articolul urmator
Alex Bogdan a făcut mărturisiri despre relația cu Grațiela, soția lui Andrei Duban. „Am fost cu Grațiela trei ani de zile"
Alex Bogdan a făcut mărturisiri despre relația cu Grațiela, soția lui Andrei Duban. „Am fost cu Grațiela trei ani de zile"
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.