Cele mai ciudate obiecte ale celebrităților scoase vreodată la licitație! Cu ce sume colosale au fost vândute

Cele mai ciudate obiecte ale celebrităților scoase vreodată la licitație! Cu ce sume colosale au fost vândute
Alida Enache

Te-ai întrebat vreodată cât costă șuvița lui Elvis Presley sau cât ar putea valora un șervețel folosit de actori faimoși? Da, pare greu de crezut, dar aceste lucruri se vând pe internet sau la licitați și norocoșii posesori se pot îmbogăți de-a dreptul după o astfel de tranzacție.

Oamenii chiar sunt dispuși să dea o căruță de bani pe lucruri care aparțin idolilor lor sau unor persoane pe care le-au admirat pe tot parcursul vieții. Tocmai de aceea, nu este de mirare că unele dintre cele mai ciudate obiecte au fost licitate și chiar și-au găsit cumpărător pe tot parcursul timpului. Vorbim despre șuvițe de păr, adidași purtați su chiar lenjeria intima a unei regine... Deloc ciudat, nu-i așa?...sau, da?

Vezi în galeria foto care sunt cele mai ciudate obiecte ale celebrităților scoase vreodată la licitație!

Citește și: Cupluri din România cu diferență mare de vârstă între parteneri. Au trecut peste acest aparent impediment și se iubesc mai mult ca oricând

1. Pâinea prăjită a lui Justin Timberlake. Vezi galeria foto » 2. Șervețelele folosite de Scarlett Johansson. 3. John Oliver a cumpărat suspensorul lui Russell Crowe.

Surse foto: Facebook, YoutubeYoutube, Facebook, Facebook, Facebook, Youtube, Facebook, Facebook, Youtube, Facebook, Youtube, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, Youtube,

Surse articol: BuzzfeedGlobalauctioneers, Thewrap

Articolul urmator
Adi Sînă s-a îmbogățit în India. Ce sume colosale primește pentru concerte
Adi Sînă s-a îmbogățit în India. Ce sume colosale primește pentru concerte

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.