Cele mai extravagante nunți de vedete din toate timpurile

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Celebritățile nu încetează niciodată să ne uimească. Și când vine vorba despre nunți, ei ne lasă cu mereu cu gura căscată, deoarece mulți dintre ei aleg să se căsătorească în moduri pe atât de ciudate pe cât de uimitoare. Indiferent dacă este din cauza faptul că nunta a durat foarte mult, a temei sau a rochiilor de lux, nunțile starurilor au reușit să iasă în evidență și să rămână în amintirile fanilor, indiferent cât timp va trece.

Vezi în galeria foto cele mai flamboaiante, extravagante și foarte originale nunți de vedete, din toate timpurile!

Elizabeth Taylor și Larry Fortensky

Elizabeth Taylor și Larry Fortensky

Pentru cea de-a opta nuntă a lui Elizabeth Taylor, ce a avut loc în în 1991, Michael Jackson chiar i-a împrumutat actriței proprietatea lui din Neverland Ranch și chiar el a fost cel care a condus-o la Altar. Nunta a fost un succes uriaș, cu o mulțime de invitați se seamă, toată spuma celebrităților a fost invitată la eveniment. Totodată, au fost prezenți sute de reporteri și fotografi. Mai multe elicoptere ce aparțineau televiziunilor au zburat deasupra fermei în speranța de a obține imagini exclusive. Un fotograf chiar a îndrăznit să parașuteze în timp ce recepția nunții era în desfășurare.

Sursa foto: Instagram

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick

Mireasa, o figură marcantă în industria modei feminine internaționale, a ales o rochie neagră pentru a se căsători, contrar tradiției de a purta alb. Este vorba despre actrița Sarah Jessica Parker, care la câțiva ani de la nunta ce a avut loc în anul 1977, a declarat într-un interviu că a regretat că a făcut această alegere stilistică. Criticii de modă au fost de părere că rochia i-a reflectat, fără doar și poate, extrem de bine personalitatea puternică.

Sursa foto: Instagram

Elizabeth Hurley și Arun Nayar

Elizabeth Hurley și Arun Nayar

Cuplul nu a scutit nici o cheltuială atunci când a venit vorba despre căsătoria lor grandioasă. Actrița Elizabeth Hurley și soțul ei, afaceristul indian Arun Nayar, au avut o nuntă colosală, în stil de basm. În primul rând, s-au căsătorit conform tradiției anglicane, în anul 2007. Apoi, petrecerea a durat șase zile, conform tradiției indiene. La sfârșitul petrecerii, au avut o ceremonie hindusă.

Sursa foto: Pinterest

Nicole Richie și Joel Madden

Nicole Richie și Joel Madden

La fel ca în orice nuntă de lux, există un pic de loc și pentru excentricități. Nicole Richie a avut trei ținute diferite la nunta sa, una pentru fiecare moment al evenimentului. Dar cel mai uimitor lucru a fost că un elefant antrenat pe nume Tai a pășit alături mireasă spre Altar, pentru a le aduce noroc mirilor. Un alt punct culminant al evenimentului, ce a avut loc în anul 2010, a fost când mirii au fost căsătoriți chiar de către rapperul Joseph "Rev Run" Simmons, care a oficiat ceremoniea.

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Instagram, Pinterest, Getty

Articolul urmator Viața inconfundabilei Sanda Țăranu, una dintre cele mai iubite crainice ale Televiziunii Române din toate timpurile

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.