Cele mai stânjenitoare 10 momente de pe covorul roșu de care toți am vrea să le uităm

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Nimic nu este mai glamurous decât evenimentele de pe covorul roșu. În timp ce noi, simplii muritori, privim momentele care se petrec din confortul caselor noastre mâncând pe canapea, starurile care participă la acele evenimente par mai degrabă zei decât oameni.

Însă de multe ori, se mai întâmplă și gafe, iar unele momente sunt rețeta perfectă pentru un dezastru televizat. De-a lungul timpul ne-am obșinut doza sănătoasă de controversă și amuzament, datorită unor momente stânjenitoare petrecute pe covorul roșu, pe care nici acum nu le putem uita.

Descoperă zece dintre cele mai haioase, în galeria foto!

Sărutul incestuos al Angelinei Jolie

Sărutul incestuos al Angelinei Jolie

În mijlocul tuturor scandalurilor de divorț marca Brangelina, este greu să ne gândim la ce a fost între cei doi înainte de a avea o relație. În timp ce Brad forma cuplul perfect alături de Jennifer Aniston, Angelina Jolie, pe de altă parte, se afla în faza ei rebelă, dezorientând lumea la Gala Oscarurilor din anul 2000, când și-a declarat dragostea față de fratele ei și l-a sărutat direct pe buze. Ulterior, actrița a explicat că sărutul infam a fost un răspuns emoțional la faptul că mama lor încheiase prima rundă de tratament pentru cancerul de care suferea.

Costumul din carne al lui Lady Gaga

Costumul din carne al lui Lady Gaga

Cine ar putea uita când Lady Gaga a ajuns la premiile MTV Video Music Awards din anul 2010 îmbrăcată într-un costum realizat din carne crudă? În mod surprinzător, ținuta nu a fost concepută de măcelarul ei, ci de designerul argentinian, Franc Fernandez. La acea vreme Lady Gaga a primit recenzii mixte despre ținuta ei, de critici puternice din partea grupurilor pentru drepturile animalelor, până la revista Time numindu-i ținuta cea mai bună creație de modă a anului respectiv.

Dacă te întrebi ce s-a întâmplat cu acea constumație, se pare că a fost dusă la The Rock and Roll Hall of Fame din Ohio, unde se află într-o stare de conservare.

Sursa foto: Instagram

"50 de umbre de rușine"

"50 de umbre de rușine"

Melanie Griffith și fiica ei, Dakota Johnson, s-au certat puțin când au fost intervievate despre rolul Dakotei în pelicula "50 Shades of Grey". Când a fost întrebată dacă a văzut filmul, Melanie a spus că este puțin reticentă, ceea ce este clar rezonabil, având în vedere scenariul deocheat. Dakota, pe de altă parte, părea puțin decât înțelegătoare și a declarat: "Bine, nu trebuie să îl vezi. Este doar un film și știe asta... "

Sursa foto: Instagram

Farsa făcută de Sacha Baron Cohen lui Ryan Seacrest

Farsa făcută de Sacha Baron Cohen lui Ryan Seacrest

Când Sacha Baron Cohen a ajuns la Oscarurile din 2012 îmbrăcat ca personajul său de comedie din filmul "The Dictator", ținând o urnă în mână cu "rămășițele lui Kim Jong-il", Ryan Seacrest a bănuit că Sacha îi va face o farsă. Sacha Baron Cohen s-a prefăcut că scapă urna din mână și a aruncat cenușa peste smochingul lui Ryan Seacrest.

Ryan, în mod clar furios, a încercat să rămână profesionist în fața camerelor, iar Sacha Baron Cohen a fost condus afară de către agenți ai securității. Sacha nu a mai fost invitat timp de patru ani la Oscaruri de la acel incident, de teamă că va face altă farsă. 

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: Getty, Pinterest, Instagram

Articolul urmator Cele mai cumplite momente din viața grea a Manuelei Harabor

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.