Celia a anunțat că se retrage din muzică. Ce a făcut-o pe vedetă să ia decizia radicală

Celia a anunțat că se retrage din muzică. Ce a făcut-o pe vedetă să ia decizia radicală

Ramona Jurubita

Celebra cântăreață Celia a luat o decizie radicală și la cei 37 de ani pe care îi are în prezent, a hotărât să facă o schimbare în viața ei. După ce a cunoscut succesul în cariera de artistă, Celia a decis că este momentul să se retragă din această lume și să se dedice în totalitate familiei, spre uimirea fanilor.

Vedeta este însărcinată cu al doilea copil și va aduce pe lume o fetiță, fapt care nu îi permite să se mai dedice trup și suflet carierei. Artista consideră că nu mai are timp și energie de investit în alte lucruri din moment ce va primi de la viață cel mai frumos dar.

Celia mulțumită de viața pe care o are

Sursa foto: Instagram

„Am simțit că nu-mi mai găsesc locul. Să poți să te menții ca artist trebuie să oferi sută la sută, să-ți oferi energia în proiectul respectiv. Iar eu pot să spun că m-am retras. Acesta este faptul pentru care am dispărut, oarecum, sau am fost văzută tot mai puțin. Mi-am lăsat amprenta frumos, zic eu, am trecut etapa asta minunat, mi-am trăit visul copilăriei. E adevărat că mi-aș fi dorit să ajung un artist internațional, simțeam că drumul meu este mult mai lung decât atât. Dar nu se știe niciodată, după ce trece un an, poate doi, de la sarcină. Am câteva piese gata… Dar te miri când vin înapoi.”, a mărturisit cântăreața, în cadrul podcastului „Viața Vedetelor”.

De asemenea, artista a spus că și-ar fi dorit să evolueze pe plan profesional, dar și-a dorit prea mult un al doilea copil ca să neglijeze acum șansa care i s-a dat. Ea și soțul ei, Ardeli Ancuța (37 de ani), au deja un băiețel de șapte ani, pe nume Angelo și își doreau de mult timp încă un copil, dar vedeta a pierdut două sarcini până în prezent. Acum este însărcinată în cinci luni și are foarte mare grijă de ea, monitorizându-și constant bebelușul aflat pe drum.

Celia, alături de soț și copil

Sursa foto: Instagram

„Suntem și am fost extrem de fericiți, e o mare binecuvântare, mai ales când se întâmplă după ce pierzi aproape de tot speranța că mai e posibil să vină pe lume un nou suflețel. E clar că al doilea copil e o mare binecuvântare pentru că ni l-am dorit de mulți ani, îmi pare minunat și faptul că avem un băiat și o fetiță, Angelo va avea mereu grijă de surioara lui și voi fi mai liniștită în perioada adolescenței ei, cu gândul că e fratele ei aproape, el fiind cu șapte ani și ceva mai mare decât ea. Viitorul sună bine!”, a explicat Celia.

Pentru că a suferit foarte mult când a pierdut cele două sarcini, Celia a decis acum să aibă mai multă grijă la tot ce face pentru că nu vrea să treacă din nou prin această situație dureroasă. Se bucură enorm pentru tot ce are în prezent și a realizat că familia este mai importantă decât cariera.

Celia a spus adevărul despre divorț

Acum câțiva ani se zvonea în presă că vedeta și soțul ei sunt în pragul divoțului, iar în cadrul podcastului „Viața Vedetelor” Celia a mărturisit că zvonurile erau adevărate. Se pare că pierderea uneia dintre sarcini a fost momentul cel mai dureros din căsnicia lor și au ajuns să se gândească la divorț pentru că nu se mai înțelegeau din cauza tensiunii acumulate.

„Eu am pierdut două sarcini până acum, s-a știut doar de una dintre ele. A fost un moment în care am pierdut eu o sarcină, iar el l-a pierdut pe tatăl lui. Amândoi am fi avut nevoie de mai mult suport, iar acolo pe mine m-a prins cu hormonii dați peste cap, extrem de sensibilă, el n-a știut că n-a mai avut nici el putere să mă susțină pe mine și să mă înțeleagă. După ce am pierdut sarcina respectivă a pornit o etapă cu multe certuri din nimicuri.”, a mărturisit cântăreața.

Celia și soțul ei, fericiți că vor mai avea un copil

Sursa foto: Instagram

Lucrurile merg foarte bine acum între vedetă și soțul ei pentru că și-au dat seama că trebuie să meargă împreună pe același drum. De când au depășit momentele grele, cei doi au reușit să se relaxeze și să își dezvolte chiar și o afacere împreună, în domeniul agriculturii.

„De când mergem pe același drum, lucrurile merg foarte, foarte bine pe planul acesta și cred că așa e cel mai bine să fim uniți.”, a spus celebra cântăreață.

Celia și-a început cariera muzicală în anul 2005, când făcea parte din formația Elegance. Apoi în 2007 și-a început cariera solo cu albumul de debut „Celia”, care conținea și piesa care a făcut-o celebră, „Șoapte”.

Citește și: Sfârșitul unei ere: un monstru sacru al lumii filmului și-a anunțat retragerea

Surse articol: YoutubeViațaVedetelorClickSpynews

Sursa foto principală: Instagram

Articolul urmator
Actorul Eugen Cristea se retrage din lumea artistică! O dezamăgire imensă l-a făcut să ia decizia tranșantă: „E prea mult pentru un singur om...”
Actorul Eugen Cristea se retrage din lumea artistică! O dezamăgire imensă l-a făcut să ia decizia tranșantă: „E prea mult pentru un singur om...”
Cu ce vedeta din muzica te identifici?
Incepe quiz
Cu ce vedeta din muzica te identifici?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.