Nu Skin

Celine Dion și Rene Angelil, iubire dincolo de moarte. Cum își păstrează cântăreața dragostea pentru soțul ei

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Recent, Celine Dion și regretatul ei soț, Rene Angelil, ar fi împlinit 24 de ani de căsătorie. Și precum în poveștile cu prinți și prințese, când ea își alege perechea pe viață, cântăreața își iubește partenerul ca în prima zi când s-au cunoscut, chiar dacă el s-a stins din viață în urmă cu patru ani.

Celine Dion și Rene Angelil au o poveste de dragoste absolut fascinantă și o legătură atât de puternică, încât nici bariera morții nu a reușit să o rupă. Află cum reușește artista să își păstreze dragostea pentru mult-iubitul ei soț și ce omagii îi face zi de zi.

Începutul poveștii de dragoste

Începutul poveștii de dragoste

"The power of love / Puterea iubirii" continuă pentru Celine Dion și Rene Angelil. În ciuda trecerii în neființă a lui rene lui Angelil, în anul 2016, vărsta la 73 de ani, pe data de 25 august cei doi ar fi împlinit 24 de ani căsnicie

Cuplul s-a cunoscut în anul 1980, când Celine Dion era o cântăreață în vârstă de 12 ani, cu visuri mărețe. La acea vreme, Rene Angelil era un producător muzical cunoscut. Artista i-a adus un demo cu câteva piese de-ale ei la studio, iar un an mai târziu, el și-a ipotecat casa pentru a finanța lansarea albumului ei de debut "La Voix du Bon Dieu".

 

Au avut o nuntă de basm

Au avut o nuntă de basm

Până în 1994, Celine Dion avea deja la activ un premiu Grammy, un Oscar, dar găsise și adevărata dragoste - managerul care o ajutase să devină un star internațional. "La 17 ani, 18 ani, sentimentele mele au început să se schimbe pentru el. Începusel să îl văd altfel", declarat în trecut Celine Dion, potrivit Access Hollywood.

Artista a dedicat albumul "The Color of My Love" lui Rene Angelil, iar la vârsta de 24 de ani, cântăreața s-a căsătorit cu iubirea vieții ei într-o ceremonie fastuoasă, care a fost și difuzată la televizor. Designerii au descris apariția ei ca mireasă drept una epocală. Între Celine Dion și soțul ei, Rene Angelil, este o diferență de vârsta de 22 de ani.

Soțul lui Celine Dion a fost diagnosticat cu cancer

Soțul lui Celine Dion a fost diagnosticat cu cancer

Celine Dion și Rene Angelil au avut împreună trei copii, Rene-Charles, în vârstă de 14 ani, și gemenii Nelson și Eddy, în vârstă de cinci ani, dar și o carieră epică în tandem. Au fost lideri în industria muzicală, fiind duo-ul perfect, format din vocea unică a artistei, dar și talentele de manager al lui Rene Angelil.

Cu toate acestea, în anul 1999, Rene Angelil a fost diagnosticat cu cancer și, deși a reușit să se însănătoșească, boala necruțătoare a revenit în 2014. "Ceea ce știu eu cel mai bine să fac este să-i spun soțului meu că suntem bine. O să am grijă de copiii noștri.", mărturisea Celine Dion, în urmă cu ceva timp, pentru USA Today.

S-a stins din viață fulgerător

 S-a stins din viață fulgerător

Doi ani mai târziu, în anul 2016, Rene Angelil a pierdut bătălia cu cancerul la gât. Celine Dion a vorbit deschis cât de greu a fost să-și ia rămas-bun de la iubirea vieții ei. Artista a mărturisit, pentru revista People, că soțul ei chiar s-a stins în brațele ei, iar aceasta a fost dorința amândurora."Mi-a spus că o să moară în brațele mele. Și așa a fost. A fost cel mai sfâșietor moment din viața mea.", a povestit astista.

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Getty, Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.4 (17)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta