"Cereți întotdeauna a doua opinie", mesajul lui Sharon Stone după ce a primit un diagnostic greșit, care i-a pus viața în pericol

"Cereți întotdeauna a doua opinie", mesajul lui Sharon Stone după ce a primit un diagnostic greșit, care i-a pus viața în pericol

Alida Enache

Nu ar trebui să ne mulțumim niciodată cu o singură opinie și nici să ne limităm la prima diagnoză - acesta este mesajul pe care încearcă să îl transmită acum Sharon Stone, după ce a primit un diagnostic greșit, care i-a pus viața în pericol.

Recent, Sharon Stone (64 de ani) a împărtășit prin intermediul secțiunii Instagram Story ceea ce a pățit după un control medical. Actrița, care avea mari dureri, a consultat un medic și a primit un diagnostic greșit. Asta înseamnă că și tratamentul care i s-a sugerat la momentul respectiv a fost unul incorect, care nu doar că nu i-a rezolvat problema, ci i-a pus și viața în pericol.

"Am primit un alt diagnostic greșit și am trecut printr-o procedură medicală incorectă.", a scris ea.

Pentru a scăpa de dureri, vedeta a primit "un tratament epidural dublu", care nu i-a rezolvat problema inițială. Tocmai pentru că starea sa de sănătate devenea tot mai îngrijorătoare și, în plus de asta, se simțea foarte rău, a hotărât să ceară o a doua opinie. Ce s-a întâmplat apoi? Ei bine, a aflat că are "o tumoare fibroidă mare care trebuie eliminată imediat", dar și că s-a tratat greșit în tot acest timp.

"Din cauza durerilor insuportabile, m-am dus la un alt medic, pentru o a doua opinie – am o tumoare fibroidă mare.", a mai scris ea.

Reflectând asupra experienței sale recente, starleta s-a hotărât să împărtășească povestea cu urmăritorii ei din mediul online pentru că nu își dorește ca alte persoane să treacă prin același lucru.

Imagine cu Sharon Stone în timpul unui interviu

"Doamnelor, în special: nu vă lăsați amăgite ❣️ Cereți o a doua opinie ❣️ Vă poate salva viața 🙏🏻💥 Mă voi odihni 4-6 săptămâni pentru a mă recupera în totalitate. Mulțumesc pentru grija voastră. Totul este bine.💪🏻 🙏🏻", a menționat ea.

După ce au aflat povestea vedetei, fanii acesteia au reacționat prin intermediul rețelelor de socializare și i-au transmis gândurile lor bune. Alții chiar și-au împărtășit experiențele similare.

"Soția mea a trecut prin asta acum câțiva ani, Sharon. În mod ciudat, durerea ei nu era constantă, dar atunci când avea o criză, era foarte puternică. Era pur și simplu insuportabilă. În cele din urmă a primit un diagnostic corect, urmat de o intervenție chirurgicală. Recuperarea a fost un pic cam lentă, dar totul a fost bine.", a scris un internaut.

"Oh, nu, dragă. Am avut exact aceeași problemă acum 3 ani. Ai avut mare dreptate să ceri o a doua opinie. Sper să ai parte de o recuperare rapidă. Îți transmit toată dragostea mea.", a mai scris altcineva.

Sharon Stone, experiențe traumatizante din cauza problemelor de sănătate

Din păcate, aceasta este nu este prima dată când vedeta din "The Specialist" este nevoită să treacă printr-o operație de extirpare a unei tumori. În 2001, când avea 43 de ani, a ajuns pe mâna medicilor pentru a i se îndepărta “câteva tumori benigne din corp, mai mari decât sânul“.

Imediat după procedură, a apelat la un chirurg estetician pentru reconstrucția sânilor, însă a avut parte de o altă dezamăgire. I-au fost puse implanturi mamare mai mari decât ar fi vrut ea și fără să își dea măcar acordul.

În plus de asta, în același an, a suferit un accident vascular cerebral și hemoragie cerebrală, ajungând astfel la un pas de moarte, în timp ce era internată în spital. Despre aceste subiecte, câștigătoarea Globului de Aur a vorbit în autobiografia sa "The Beauty of Living Twice", dar și public, cu diverse ocazii.

"Era așa de liniște în cameră. Când toată lumea este atât de tăcută și nimeni nu se mai străduiește să te aline, atunci realizezi cât de aproape ești de moarte și cât de grav este totul", a spus ea în anul 2005, în timpul emisiunii "Today".

Problemele de sănătate din acea perioadă s-au făcut resimțite și pe plan profesional, iar după accidentul vascular, cariera actriței a intrat pe o pantă descendentă. După ce a dat lovitura cu "Basic Instinct", în 1992 și cu "Casino", în 1995, a încercat timp de șapte ani să își găsească alte roluri de succes. În acea perioadă, a pierdut și custodia fiului ei adoptat, Roan. Aparent, actrița a fost constant greu încercată de soartă.

"Oamenii m-au tratat într-un mod brutal de nepoliticos. (...) Nu cred că cineva înțelege cât de periculos este un atac cerebral pentru femei și de ceea ce este nevoie pentru a se recupera după asta", a mai mărturisit ea.

Citește și: "Am pierdut nouă copii prin avort spontan". Sharon Stone își împărtășește povestea sfâșietoare de viață

Surse foto: Instagram, Youtube

Surse articol: People, Eonline, Dailymail

Articolul urmator
Clipe de coșmar în familia lui Lili Sandu după ce mama ei a fost diagnosticată cu poliradiculonevrită. "Îți paralizează picioarele."
Clipe de coșmar în familia lui Lili Sandu după ce mama ei a fost diagnosticată cu poliradiculonevrită. "Îți paralizează picioarele."
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.